Wijzig printertype

Epson WorkForce WF cartridges

Kenmerken van de Epson Workforce WF

Een van de voornaamste kenmerken van de Epson Workforce WF printers is dat het all-in-one printers zijn. Naast het afdrukken van je dagelijkse documenten is het dus ook mogelijk om te scannen, kopiëren en faxen. De printer kan eenvoudig verbonden worden met het Wi-Fi netwerk, via dit netwerk kunnen dan ook opdrachten verstuurd worden naar de printer. De Epson Workforce WF printers hebben voor elke kleur een afzonderlijke cartridge. Door het gebruik van afzonderlijke cartridges hoef je nooit meer een halfvolle cartridge weg te gooien op het moment dat een van de kleuren op is, je gooit simpelweg alleen de cartridge in kwestie in de prullenbak.

Andere eigenschappen van de Epson Workforce WF

Als eerst beschikken de meeste Epson Workforce WF printers over een automatische documentinvoer. Dit houdt in dat je een stapel papier kunt aanleveren in de feeder en dat de printer deze pagina’s vanzelf na elkaar kopieert of scant. Moet je een grote stapel papier printen en wil je zo min mogelijk papier gebruiken? Met de optie om automatisch dubbelzijdig af te drukken maakt de printer gebruik van beide zijdes van de pagina. Wil je een foto of bestand afdrukken zonder witte rand? Door de randloos printen optie in te schakelen maakt je Epson Workforce WF gebruik van de gehele pagina. De printers ondersteunen E-mail print, Google Cloud Printing en Apple AirPrint zodat ze ook op afstand bediend kunnen worden.

Eigenschappen die de Epson Workforce WF mist

Ondanks dat de Epson Workforce WF printers randloos kunnen afdrukken zijn het geen fotoprinters. De printers zijn in staat om foto’s af te drukken maar zullen deze wel in een mindere kwaliteit afdrukken dan dat fotoprinters dat doen. Een andere eigenschap waar de Epson Workforce WF niet over beschikt is Bluetooth. Het is met de printers uit deze serie niet mogelijk om via de Bluetooth vanaf je tablet, laptop of smartphone te printen. Als je draadloos opdrachten wilt geven aan je printer zul je dus gebruik moeten maken van Google Cloud Printing, E-mail print of Apple AirPrint.

Huismerk cartridges met echte kwaliteit

Onze huismerk cartridges zijn cartridges met echte kwaliteit, kwalitatief gezien zijn ze dan ook gelijk aan de originele cartridges. Hoe kun je onze huismerk cartridges onderscheiden van echte cartridges? Onze cartridges zijn XL. In dit geval zegt XL iets over de inhoud van de cartridge in plaats van over het formaat. De huismerk cartridges bevatten dan ook een grotere hoeveelheid inkt dan de originelen. Zo kun je met onze cartridges langer printen en hoef je ze minder snel te vervangen. Goed voor de portemonnee dus!

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service