SureColor

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Epson SureColor series.

Algemene kenmerken van de printer

De Epson SureColor is geen all-in-one printer en beschikt dan ook alleen over de mogelijkheid om te printen. Daarentegen hebben ze wel de mogelijkheid om in kleur af te drukken en zijn ze uitermate geschikt voor het printen van foto’s in zowel klein als groot formaat. In vergelijking tot de standaard apparaten maken de Epson SureColor printers gebruik van meer verschillende kleuren inkt. Naast de 4 standaard kleuren (zwart, cyaan, magenta en geel) print je ook met andere kleuren zoals licht cyaan, licht magenta, licht zwart en mat zwart. Deze uitgebreide kleurencombinatie zorgt voor haarscherpe afbeeldingen

Over welke eigenschappen beschikt de Epson SureColor?

Een van de eigenschappen waar de Epson SureColor over beschikt is de mogelijkheid om randloos te printen. Door deze functie in te schakelen bedrukt de printer het gehele vel papier, dit is ideaal voor een fotoprinter aangezien je meestal geen witte rand om je afbeelding heen wilt. Een andere eigenschap waar een deel van de Epson SureColor printers over beschikken is ingebouwde Wi-Fi, hierdoor is het mogelijk om draadloos te printen. Het gedeelte printers dat ingebouwde Wi-Fi heeft, biedt vaak ook ondersteuning voor Google Cloud Printing en Apple AirPrint. Zo kun je gemakkelijk en op afstand opdrachten versturen naar de printer.

Functies die de printer niet heeft

Het automatisch dubbelzijdig afdrukken is een van de functies waar de Epson SureColor printers niet over beschikken. Het dubbelzijdig afdrukken heeft voor de fotoprinters dan ook vrij weinig toegevoegde waarde aangezien je waarschijnlijk toch altijd maar een zijde van het papier bedrukt. Verder beschikken de printers niet over Bluetooth, hierdoor is het niet mogelijk om via de Bluetooth te printen vanaf je tablet, smartphone of laptop. Tot slot beschikken de printers niet over een externe geheugenkaartlezer, als je foto’s vanaf een SD-kaart wilt printen zul je deze dus eerst moeten importeren.

De voordeligste huismerk Epson SureColor cartridges

Bij ons ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar de voordeligste Epson SureColor cartridges. De cartridges die we aanbieden zijn van ons eigen huismerk waardoor ze in verhouding tot het origineel een stuk voordeliger aangeboden kunnen worden. Kwalitatief gezien zijn de cartridges helemaal gelijk aan het origineel, onze huismerk cartridges moeten namelijk aan dezelfde strenge eisen voldoen als de originele cartridges. Zo weet je altijd zeker dat je cartridges hebt met hoogwaardige kwaliteit, en dat ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs.