Stylus Photo R

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Epson Stylus Photo R series.

Wat zijn de voordelen van een Epson Stylus Photo R?

Zoals je waarschijnlijk al af kon leiden uit de naam is de Epson Stylus Photo R een fotoprinter. Met deze printer kun je dus foto’s afdrukken met een hoge kwaliteit. De printer maakt gebruik van afzonderlijke cartridges waardoor je altijd zeker bent van de best mogelijke kleurcombinaties. Een ander voordeel van de afzonderlijke cartridges is dat je gemakkelijk een enkele kleur kunt vervangen op het moment dat deze leeg is. Je hoeft dus nooit meer een halfvolle cartridge weg te gooien als een van de kleuren op is.

Overige kenmerken van de Epson Stylus Photo R

Irriteer je je altijd aan de witte randen die om een foto heen komen op het moment dat deze afgedrukt worden? Een pluspunt van de Epson Stylus Photo R printers is dat deze randloos kunnen printen, zo maken ze gebruik van de gehele pagina en heb je nooit meer last van een witte rand. Daarnaast zijn de printers gelabeld met een Energy Star. Printers die het Energy Star label hebben worden gezien als energiezuinige printers.

Kenmerken die de Epson Stylus Photo R mist

Een van de kenmerken waar de Epson Stylus Photo R printers niet over beschikken is Wi-Fi. Als je een opdracht wil versturen naar de printer zul je deze dus moeten koppelen met een kabel, het is niet mogelijk om draadloos een opdracht te versturen. Verder ondersteunen de printers uit deze reeks het gebruik van Apple AirPrint en Google Cloud Printing niet. Tot slot beschikken de printers niet over de functie om dubbelzijdig af te drukken

Huismerk cartridges met een realistische prijs

Ben je op zoek naar cartridges met een realistische prijs? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze eigen huismerk cartridges hebben de voordeligste prijs. De huismerk cartridges beschikken over een grotere hoeveelheid inkt dan de originele cartridges waardoor je minder vaak een nieuwe hoeft te kopen. Op het gebied van kwaliteit zijn onze cartridges 100% gelijk aan de originelen.