Stylus Office B

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Epson Stylus Office B series.

Is de Epson Stylus Office B het waard?

De Epson Stylus Office B printers hebben een vrij hoge printsnelheid. De gemiddelde printer uit deze serie heeft een printsnelheid tot 38 pagina’s per minuut in zowel zwart-wit als in kleur. De printers maken gebruik van 4 individuele cartridges. Door de afzonderlijke cartridges hoef je nooit meer een halfvolle cartridge weg te gooien als een van de kleuren in de cartridge op is. Je kunt eenvoudig een enkele kleur vervangen, hierdoor print je dus een stuk efficiënter. Over efficiënt gesproken, de Epson Stylus Office B printers zijn uitgerust met een Energy Star. Deze Energy Star houdt in dat ze energiezuinig zijn.

Baten van de Epson Stylus Office B

Een groot voordeel van de Epson Stylus Office B printers is dat ze beschikken over de mogelijkheid om dubbelzijdig af te drukken. Als je veel pagina’s af moet drukken kun je dus besparen op je papierkosten door het dubbelzijdig afdrukken in te schakelen. De printers kunnen verbinden met het Wi-Fi netwerk, je hoeft dus nooit meer te prutsen met een netwerkkabel. Tot slot kun je de optie randloos printen inschakelen. Met randloos printen gebruikt de printer de hele pagina en ben je van de witte randen af, dit is de ideale optie voor als je een foto of document uit wilt printen over de hele pagina.

Epson Stylus Office B of toch een andere printer?

Een van de nadelen van de Epson Stylus Office B printers is dat deze niet beschikken over een geheugenkaartlezer. Stel je bent er net weer van een vakantie en je wilt alle gemaakte foto’s die je gemaakt hebt met je fototoestel uitprinten. Om dit te kunnen doen moet je eerst alle foto’s overzetten naar je computer of laptop omdat de printers niet beschikken over een geheugenkaartlezer.

Huismerk cartridges voor je Epson Stylus Office B

Onze huismerk cartridges voor de Epson Stylus office B zijn de beste keuze als je op zoek bent naar goedkope en kwalitatief goede cartridges. We maken gebruik van ons eigen huismerk en kunnen deze tegen een betere prijs aanbieden dan de originele cartridges. Onze cartridges bevatten in verhouding ook nog eens meer inkt, je kunt dus langer printen en betaalt relatief gezien minder per printje.