Stylus DX

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Epson Stylus DX series.

Omschrijving van de Epson Stylus DX

De Epson Stylus DX is een all-in-one printer waarmee je naast het printen ook nog kunt kopiëren en scannen. Door zijn multifunctionaliteit is hij geschikt voor zowel thuis als zakelijk gebruik. Als het gaat om kosten zijn de printers uit deze serie zeer efficiënt, de printers maken gebruik van afzonderlijke cartridges waardoor je deze eenvoudig stuk voor stuk kunt vervangen. Je hoeft dus nooit meer een halfvolle cartridge weg te gooien als een van de kleuren op is. De gemiddelde Epson Stylus DX printer heeft een printsnelheid van 30 pagina’s in zwart-wit en 27 pagina’s in kleur.

Positieve eigenschappen van de Epson Stylus DX

De meeste Epson Stylus DX printers beschikken over PictBridge. Met PictBridge kun je eenvoudig en rechtstreeks foto’s van je apparaat naar de printer versturen. Ook beschikken de printers uit deze serie over een geheugenkaartlezer. Door gebruik te maken van een geheugenkaartlezer kun je gemakkelijk een geheugenkaart in de printer steken om deze vervolgens af te laten lezen. Je hoeft dus niet meer eerst alle bestanden over te zetten naar een computer. Tot slot zijn de printers nog uitgerust met het Energy Star label. Een printer krijgt een Energy Star label op het moment dat deze als een energiezuinig apparaat wordt gezien.

Minder positieve eigenschappen van de Epson Stylus DX

Ondanks dat het all-in-one printers zijn is het niet mogelijk om draadloos te printen.Om een opdracht te verzenden naar de printers moet je deze dus altijd verbinden met een kabel. Doordat de printers het niet ondersteunen om draadloos opdrachten te verzenden is het ook niet mogelijk om te printen vanaf je tablet of smartphone. Andere minpunten zijn dat de printers niet beschikken over een automatische documentinvoer of de mogelijkheid om dubbelzijdig af te drukken. Je moet elke pagina een voor een invoeren en het is niet mogelijk om automatisch beide kanten van een pagina te bedrukken, je print dus minder efficiënt.

Onze positief beoordeelde huismerk cartridges

We bieden geen originele cartridges aan maar maken gebruik van onze eigen huismerk cartridges. Een van de voordelen van onze huismerk cartridges is dat deze meer inkt bevatten dan de originele cartridges. Hierdoor gaan onze cartridges langer mee en hoef je minder snel een nieuwe set aan te schaffen. Je print dus altijd voor de voordeligste prijs, en dat met de kwaliteit die je gewend bent.