Wijzig printertype

Epson Expression Photo XP cartridges

Goede kwaliteit foto’s met de Epson Expression Photo XP

Zoals de naam al zegt, bestaat de Epson Expression Photo XP uit een reeks fotoprinters. Met de printers uit deze serie weet je dus zeker dat je altijd afdrukken maakt met goede kwaliteit. Met de Epson Expression Photo XP kun je naast printen ook kopiëren en scannen, dit wordt ook wel een all-in-one printer genoemd. Doordat de printers uit deze serie gebruik maken van 6 individuele cartridges hoef je alleen de kleur te vervangen die daadwerkelijk leeg is, lekker efficiënt printen dus. Een ander voordeel van de individuele cartridges is dat je foto’s en prints er nog gedetailleerder uitkomen.

Welke kwaliteiten heeft de Epson Expression Photo XP nog meer?

De Epson Expression Photo XP printers maken gebruik van 2 afzonderlijke papierlades. Zo kun je gemakkelijk je standaard papier en fotopapier opslaan, de printer maakt automatisch de keuze uit het juiste papier op het moment dat je een opdracht geeft. Met de Epson iPrint-app kun je eenvoudig en draadloos vanaf je tablet of smartphone afdrukken. Door gebruik te maken van de Creative Print-app kun je onder andere wenskaarten maken en afdrukken vanuit Facebook. De Epson Expression Photo XP printers bieden ondersteuning voor Apple Airprint, E-mail print en Google Cloud Print. Zo kun je vanaf je smartphone, laptop, tablet of pc altijd gemakkelijk en snel een opdracht versturen naar je printer, ook als je even geen zin hebt om helemaal naar de printer toe te lopen.

Over welke functies beschikt de Epson Expression Photo XP niet?

Ten eerste hebben de Epson Expression Photo XP printers geen automatische documentinvoer. Je kunt dus niet in 1 keer een hele stapel papier scannen of printen, je zult dit allemaal een voor een en handmatig moeten doen. Daarnaast beschikken de Epson Expression Photo XP printers niet over de mogelijkheid om te faxen zoals sommige all-in-one printer dit wel hebben. Kopieer of scan je dus regelmatig een grote stapel papier of moet je wel eens iets faxen? Dan raden we je aan om naar een all-in-one printer te zoeken die wel over deze functies beschikt.

Huismerk cartridges met uitstekende kwaliteit

Met onze huismerk cartridges print je altijd voor de laagste prijs en met de kwaliteit die je gewend bent. Zoals je misschien al eens is opgevallen staan achter onze cartridges XL. De XL staat in dit geval niet voor het formaat van de cartridges, maar voor de hoeveelheid inkt die de cartridges bevatten. Onze huismerk cartridges bevatten namelijk meer inkt dan de originele cartridges. Zo kun je meer afdrukken maken en hoef je minder vaak nieuwe cartridges te kopen, hierdoor bespaar je op je printkosten.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service