Wijzig printertype

Epson Expression Home XP 2105

Epson Expression Home XP 2105

In de Epson Expression Home XP 2105 gaan de Epson 603 XL cartridges. Wij bieden ze aan voor een zeer voordelige prijs ten opzichte van het origineel. Ons huismerk variant is goedkoper dan het origineel, heeft ruim 4 keer meer inhoud èn heeft dezelfde kwaliteit als het origineel. Om te vergelijken; de originele zwarte Epson 603 XL bevat 3,4 ml inkt. Ons Alleeninkt huismerk bevat daarentegen maar liefst 15 ml inkt. De originele kleuren Epson 603 XL cartridges bevatten per stuk 2,4 ml inkt. Ons Alleeninkt huismerk per stuk wel 13,5 ml! Een groot verschil! Dus bestel snel en bespaar tot wel 80 procent!

Eigenschappen In de Epson Expression Home XP 2105

Deze printer is ontworpen voor de thuisgebruikers, omdat hij licht in gewicht is en zeer weinig ruimte in bezit neemt. Door de Wifi kan je draadloos je printopdrachten versturen vanaf je laptop of pc. Ook kan je met door middel van de Epson app je printopdrachten draadloos versturen vanaf je smartphone of tablet. Je kan niet alleen draadloos printen met deze printer, maar je kan er ook mee kopiëren en scannen.

Eigenschappen Epson 603 XL

Dankzij de XL inhoud van deze cartridge heb je hier extra lang plezier van en kan je veel afdrukken maken. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat de  Epson 603 XL cartridges niet passen in je In de Epson Expression Home XP 2105. De XL staat namelijk voor een extra grote inhoud en niet voor het formaat van de cartridge.

Capaciteit Epson 603 XL

Met de Epson 603 XL cartridges kan je honderden prints meer maken dan met de originele cartridges. Wij verkopen alle cartridges apart, maar ook samen in een multipack of een dubbele multipack. Bij aanschaf van een multipack of een dubbele multipack ben je goedkoper uit en heb je altijd genoeg op voorraad en zit je dus nooit zonder inkt. Makkelijk en voordelig dus!

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service