Wijzig printertype

Epson Ecotank inkttanks

Eenvoud met de Epson Ecotank

Het grootste gedeelte van de Epson Ecotanks zijn all-in-one printers. Met een all-in-one printer kun je naast je printactiviteiten ook eenvoudig kopiëren, scannen en faxen. De Epson Ecotank printers maken geen gebruik van vervangbare cartridges, in plaats van cartridges maken deze printers gebruik van een inktreservoir. Het inktreservoir vul je gemakkelijk bij door middel van inktflessen, het voordeel hiervan is dat je niet hoeft te prutsen met losse cartridges. Daarnaast kun je met een vol inktreservoir duizenden pagina’s printen.

Heeft de Epson Ecotank nog meer voordelen?

De Epson Ecotank printers maken gebruik van afzonderlijke inktreservoirs. Doordat de zwarte inkt in zijn eigen reservoir gescheiden zit van de gekleurde inkt ben je verzekerd van goede pigmenten en realistische kleurweergaven. Het is niet noodzakelijk om de printer aan te sluiten met een netwerkkabel, ze kunnen namelijk verbonden worden met het Wi-Fi netwerk. Je kunt direct en draadloos je bestanden printen door gebruik te maken van Google Cloud Print, Apple Airprint of E-mail print

Waarin is de Epson Ecotank niet in het voordeel?

Een van de nadelen van een Epson Ecotank is dat ze niet heel snel printen. De gemiddelde snelheid van een Epson Ecotank ligt zo rond de 12 pagina’s per minuut in zwart-wit en 8 pagina’s per minuut in kleur. De meeste printers uit deze serie beschikken, op een enkele uitzondering na, niet over een automatische documentinvoer. Op het moment dat je iets wilt kopiëren of scannen zul je dus de hele stapel papier één voor één in moeten voeren. Tot slot beschikken de meeste Epson Ecotanks niet over de mogelijkheid om dubbelzijdig te scannen.

Epson Ecotank inktflessen voor een eerlijke prijs

Door gebruik te maken van onze huismerk inktflessen print je een stuk voordeliger met je Epson Ecotank. Onze huismerk inktflessen bevatten in verhouding tot de originele inktflessen namelijk een grotere hoeveelheid inkt waardoor ze langer meegaan. Zo print je dus altijd met dezelfde kwaliteit als met de originele inktflessen, maar dan voor een lagere prijs.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service