Wijzig printertype

Canon PGI-5/CLI-8

Canon PGI 5 / CLI 8

Maak je gebruik van Canon PGI 5 en CLI 8 cartridges en wil je online een nieuwe set bestellen, of ben je op zoek naar een mogelijkheid om te besparen op de hoge kosten voor de 100% originele exemplaren?

Canon PGI 5 en CLI 8 cartridges bestellen

Je kunt gebruik maken van onze Canon PGI 5 en CLI 8 cartridges, we zorgen daarmee voor een flinke besparing op de reguliere kosten. De Canon PGI 5 en CLI 8 cartridges kosten een fractie van de originele exemplaren, terwijl je kunt rekenen op dezelfde kwaliteit van uw afdrukken. Uiteraard kun je met de PGI 5 cartridges printen in zwart-wit, de CLI 8 cartridges zijn geschikt voor het printen in kleur. Dit betekent dat je de combinatie van Canon PGI 5 en CLI 8 cartridges kunt gebruiken om de diverse afdrukken te maken, terwijl je online eenvoudig op de kosten bespaart.

Goedkope online cartridges

De Canon PGI 5 en CLI 8 cartridges behoren tot de goedkope online cartridges, mede omdat je gebruik kunt maken van een huismerk. De prijzen hiervoor liggen een stuk lager dan die voor de originele inktpatronen. Wij zijn de goedkoopste van Nederland en zorgen doorgaans binnen 24 uur voor de verzending. Je kunt de Canon PGI 5 en CLI 8 cartridges wat dat betreft heel voordelig online bestellen. Wil je gebruik maken van de Canon PGI 5 en CLI 8 cartridges, of wil je nagaan of dit type geschikt is voor uw printer? Je kunt ze in diverse Canon printers gebruiken.

Geschikte printers

De Canon PGI 5 en CLI 8 cartridges zijn geschikt voor een aantal verschillende printers. Het gaat bijvoorbeeld om de Canon PIXMA MP500, de MP530, MP600 en MP 610. Daarnaast kun je de Canon PGI 5 en CLI 8 cartridges gebruiken in de Canon PIXMA MP800, de MP950 en de iP4500. Wat dat betreft kun je met verschillende printers gebruik maken van de Canon PGI 5 en CLI 8 cartridges. Je kunt online eenvoudig nagaan of je de Canon PGI 5 en CLI 8 cartridges in je printer kunt gebruiken, zodat je daarmee voordelige afdrukken kunt maken.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service