Wijzig printertype

Canon PGI-1500

Canon PGI-1500 cartridges

Goedkope Canon PGI-1500 kopen? De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Wij voorkomen met ons huismerk dat je nog langer te veel betaalt. En sterker nog, we helpen je tot 80% te besparen op de printkosten. Dan kun je nog eens iets per ongeluk dubbel uitprinten, zonder dat het letterlijk in de papieren begint te lopen. Probeer onze goedkope inktpatronen Canon PGI-1500 gewoon een keer uit, en overtuig jezelf van de hoge kwaliteit daarvan. Afdrukken zoals je die gewend bent, met een inktpatroon dat je net zo makkelijk kunt plaatsen als het origineel.

Canon PGI-1500 inkt

Onze Canon PGI-1500 inkt is een stuk goedkoper dan je waarschijnlijk gewend bent. Je bestelt hiermee zwarte inkt van goede kwaliteit, waar je bovendien een lange tijd mee kunt doen. Je hoeft niet meer steeds de inktpatronen te vervangen, omdat er meer inkt in zit waar je langere tijd mee kunt printen. We produceren de inktpatronen Canon PGI-1500 volgens strenge ISO-normen. Het gaat om ISO9001 en ISO14000, zodat jij kunt rekenen op de hoge kwaliteit die je belangrijk vindt voor de afdrukken die je maakt.

Canon PGI-1500 cartridges kopen

Nieuwe Canon PGI-1500 cartridges kopen en op zoek naar een goedkope aanbieding? Wij maken het je online graag gemakkelijk. Gewoon bij ons uit de eigen voorraad, zodat je alles snel in huis hebt. Wij gaan er voor je mee aan de slag. Dezelfde dag nog als je voor 22:00u bestelt, waardoor je de volgende werkdag alweer kunt printen. En heb je vragen over de Canon PGI-1500 inktpatronen of andere cartridges? Neem contact met ons op, er staan deskundige medewerkers voor je klaar die je graag helpen de juiste keuze voor jouw printer te maken.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service