Wijzig printertype

Canon PG-40/CL-41

Canon PG 40 / CL 41

Wil je online Canon PG 40 en CL 41 cartridges bestellen? PG patronen staan voor de zwarte inkt, de CL cartridges zijn goed voor de kleureninkt. De combinatie hiervan zorgt ervoor dat je de afdrukken kunt maken die je wenst, met de Canon printer die je hebt staan.

Goedkope Canon PG 40 en CL 41 cartridges

Uiteraard kun je online gebruik maken van goedkope Canon PG 40 en CL 41 cartridges, je bent niet langer gebonden aan de 100% originele inktpatronen. We maken in plaats daarvan gebruik van goedkopere huismerk Canon PG 40 en CL 41 cartridges, die je eenvoudig kunt bestellen. De inktpatronen zorgen voor afdrukken van uitstekende kwaliteit, terwijl je daar een zo scherp mogelijke prijs voor betaalt. Na je bestelling van de Canon PG 40 en CL 41 cartridges maken we deze zo snel mogelijk in orde, zodat we doorgaans binnen 24 uur voor de bezorging kunnen zorgen.

Online inktpatronen bestellen

Je kunt de Canon PG 40 en CL 41 cartridges eenvoudig online bestellen, je hoeft daar de deur niet voor uit. Maak je daar op dit moment al gebruik van, of heb je een printer waar je deze modellen in dient te gebruiken? Je kunt online aangeven hoeveel van de Canon PG 40 en CL 41 cartridges je wilt bestellen, wij gaan vervolgens met je order aan de slag. We zorgen zo snel mogelijk voor de bezorging, waardoor je er de deur niet voor uit hoeft om de Canon PG 40 en CL 41 cartridges te bestellen en ervoor te zorgen dat t daar vlot gebruik van kunt maken.

Geschikte printers

De Canon PG 40 en CL 41 cartridges zijn geschikt voor een aantal verschillende printers van Canon. Het gaat om printers uit de Canon PIXMA serie. Je kunt in de handleiding van je printer vinden welke cartridges je dient te gebruiken, of nagaan of je op dit moment ook al gebruik maakt van Canon PG 40 en CL 41 cartridges. Is dat het geval? Je kunt je nieuwe Canon PG 40 en CL 41 cartridges eenvoudig online bestellen, wij zorgen er met het huismerk voor dat je een zeer scherpe prijs betaalt.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service