Wijzig printertype

Canon BCI-3e/BCI-6

Canon BCI 3e / BCI 6

Wil je online Canon BCI cartridges of Canon BCI 6 cartridges bestellen? Wij zorgen voor een uitgebreid assortiment inktpatronen, afkomstig van ons huismerk als goedkoop alternatief voor de 100% originele inktpatronen. Je kunt rekenen op dezelfde kwaliteit, de prijs ligt echter een stuk lager.

Goedkope Canon BCI 3e en Canon BCI 6 cartridges

De goedkope Canon BCI 3e cartridges en Canon BCI 6 cartridges zorgen ervoor dat je eenvoudig op de kosten kunt besparen. Daarnaast vind je enkele milliliters meer inkt in de huismerk Canon BCI 3e en Canon BCI 6 inktpatronen. Dit betekent dat de Canon BCI 3e cartridges en Canon BCI 6 cartridges langer meegaan, terwijl je daar een scherpere prijs voor betaalt. Enkele milliliters meer inkt in de Canon BCI 3e cartridges en Canon BCI 6 cartridges is goed voor enkele tientallen afdrukken extra, die je zonder problemen met je printer kunt maken.

Capaciteit van de inktpatronen

De capaciteit van de Canon BCI 3e cartridges en Canon BCI 6 cartridges bedraagt enkele honderden pagina’s, op het moment dat je gebruik maakt van de zwarte inkt. Ben je op zoek naar de gekleurde inkt? Dan ligt de capaciteit van de Canon BCI 3e cartridges en Canon BCI 6 cartridges lager, dat is gebruikelijk voor alle inktpatronen. Je maakt doorgaans minder gebruik van de Canon BCI 3e cartridges en Canon BCI 6 cartridges in kleur, waardoor deze uitgezet in de tijd aan de andere kant toch minstens zo lang mee zullen gaan als de zwarte exemplaren.

Geschikte Canon printers

Uiteraard zijn de Canon BCI 3e cartridges en Canon BCI 6 cartridges geschikt voor een aantal verschillende printers. Het gaat bijvoorbeeld om de Canon I, Canon S en PIXMA printers van Canon. Dit betekent dat je de Canon BCI 3e cartridges en Canon BCI 6 cartridges in diverse printers kunt gebruiken. Je kunt online eenvoudig nagaan welk type inktpatroon je nodig hebt aan de hand van de printer die je hebt staan. Gaat het om de Canon BCI 3e cartridges of de Canon BCI 6 cartridges? Dan betaal je daarvoor online een zeer scherpe prijs en kun je binnen 24 uur de levering verwachten.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service