Wijzig printertype

Canon Smartbase cartridges

Kenmerken van de Canon Smartbase

De meeste Canon Smartbase printers zijn in staat om te printen, kopiëren, scannen en faxen. Het zijn dus multifunctionele printers, ook wel all-in-one printers genoemd. De oudere Canon Smartbase modellen maken gebruik van 2 cartridges terwijl de nieuwe modellen er 5 kwijt kunnen. Door gebruik te maken van losse cartridges hoef je niet de hele cartridge te vervangen op het moment dat één enkele kleur leeg is. Je print dus efficiënter en bespaart daardoor op je totale printkosten. De Canon Smartbase heeft een gemiddelde printsnelheid van 20 pagina’s per minuut in zwart-wit en 12 pagina’s per minuut in kleur.

Welke mogelijkheden heeft de Canon Smartbase?

Ten eerste zijn de Canon Smartbase printers voorzien van een Energy Star, dit houdt in dat de printers energiezuinig zijn. Daarnaast beschikken de Canon Smartbase printers over een sheetfeeder. Door gebruik te maken van de sheetfeeder hoef je niet elke pagina handmatig in te voeren, de sheetfeeder zorgt ervoor dat de pagina’s automatisch doorlopen. Vind je het fijn om te draadloos te printen via je telefoon, laptop, tablet of iets dergelijks? In dat geval raden we je aan om te kiezen voor een nieuwere printer. De Canon Smartbase printers zijn al redelijk oud en beschikken dus vaak niet over de nieuwste technologische snufjes zoals draadloos printen.

Waar vind ik goede cartridges voor mijn Canon Smartbase?

Voor de beste en voordeligste cartridges ben je bij Alleeninkt aan het juiste adres. We maken geen gebruik van originele cartridges, daartegen bieden we huismerk cartridges aan. Onze huismerk cartridges zijn kwalitatief gezien 100% gelijk aan de originele cartridges. De huismerk cartridges onderscheiden zich doordat ze een grotere hoeveelheid inkt bevatten dan de originele cartridges. Door de grotere hoeveelheid inkt print je efficiënter en verminder je de totale kosten voor het printen.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service