Wijzig printertype

Canon S520

Canon S520 cartridge

Een nieuwe Canon S520 cartridge kopen voor de zwarte inkt of voor de gekleurde inkt? Wilt u besparen op de kosten voor het gebruik van de printer en zoekt u daarvoor naar goedkope cartridges? Onze huismerk Canon S520 cartridge vormt dan een goede keuze. Het gaat uiteraard gewoon om de BCI-e3 inktpatronen voor de zwarte inkt en de BCI-6 inktpatronen in cyaan, magenta en geel. Het zijn de Canon S520 cartridges die de printer nodig heeft om zowel in zwart-wit als in kleur te kunnen printen.

Inktpatronen van ons huismerk

We zorgen er met de Canon S520 cartridge van ons huismerk voor dat u de kosten flink omlaag kunt brengen, zonder dat u daar aan de afdrukken iets van zal merken. In plaats daarvan kunt u blijven printen zoals u dat gewend bent, terwijl wij er met de lage prijzen voor zorgen dat de prijzen omlaag kunnen. U kunt tientallen procenten besparen op de kosten van de Canon S520 cartridge, door voortaan gebruik te maken van ons huismerk. U betaalt in ieder geval alvast een lagere prijs en daarnaast zit er in sommige gevallen zelfs meer inkt in de huismerk patronen dan in de originele cartridges.

Online Canon S520 cartridge kopen

Het is wat ons betreft dan ook niet vreemd dat steeds meer klanten gebruik maken van de Canon S520 cartridge van ons huismerk en aangeven niet meer terug te willen naar de originele exemplaren. In plaats daarvan kopen ze de huismerk Canon S520 cartridges zowel voor de zwarte inkt als voor de gekleurde inkt en maken ze daar naar volle tevredenheid al hun afdrukken mee. Bestelt u online meteen de Canon S520 cartridge die u nodig heeft? We hebben die op voorraad, waardoor we de verzending meteen in orde kunnen maken en u die vervolgens snel in huis heeft.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service