Wijzig printertype

Canon S500

Canon s500 cartridge

Een goedkope Canon s500 cartridge kopen, maar niet inleveren aan kwaliteit of aantal afdrukken? We maken het graag eenvoudig om op de kosten te besparen, we zorgen ervoor dat u in het vervolg goedkoper kunt printen. Het is daarom de moeite waard om de Canon s500 cartridge van ons huismerk in ieder geval een keer uit te proberen. Het gaat uiteraard gewoon om de BCI-e3 patronen voor de zwarte inkt en de BCI-6 patronen voor de drie verschillende kleuren inkt. U kunt met de huismerk Canon s500 cartridge printen zoals u dat gewend bent, alleen betaalt u daar in het vervolg veel minder voor.

Dezelfde cassette met inkt

De Canon s500 cartridge heeft qua cassette precies dezelfde afmetingen als de 100% originele exemplaren, waardoor de printer het in ieder geval niet zal merken dat er sprake is van een huismerk. Ook zelf zal u daar niets van merken, omdat we de huismerk Canon s500 cartridges vullen met inkt van goede kwaliteit. Dat betekent dat u met de Canon s500 cartridge van ons huismerk gewoon de prints kunt blijven maken zoals u dat gewend bent. Het enige verschil? U hoeft minder af te rekenen op het moment dat u nieuwe inktpatronen bestelt.

Online Canon s500 cartridge kopen

We maken het u graag eenvoudig om de huismerk Canon s500 cartridge te kopen die u nodig heeft. Uiteraard hebben we de verschillende modellen netjes op voorraad, waardoor het niet nodig is om daar onnodig lang op te wachten. In plaats daarvan zorgen we ervoor dat we de bestelling van de Canon s500 cartridge meteen in orde maken, door die klaar te zetten voor de verzending. Hebben we de betaling van u ontvangen? Dan verzenden we de Canon s500 cartridge, zodat u die vervolgens zo snel mogelijk in huis heeft.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service