Wijzig printertype

Canon Pixma MP990

Canon Pixma mp990 cartridges

De goedkope Canon Pixma mp990 cartridges van ons huismerk helpen u eenvoudig op de kosten voor het gebruik van de printer te besparen. We zorgen ervoor dat u de PGI-520 inktpatronen voor zwart en de CLI-526 patronen voor kleur online kunt bestellen, zonder dat u daarvoor een hoge prijs betaalt. Uiteraard kunt u de Canon Pixma mp990 cartridges in cyaan, magenta en geel bestellen, zodat de printer alle kleuren tot z’n beschikking heeft. We berekenen scherpe prijzen voor de huismerk Canon Pixma mp990 cartridges, terwijl u daarmee minstens zoveel afdrukken kunt maken als met de 100% originele exemplaren.

Honderden afdrukken maken

Het is de moeite waard om de huismerk Canon Pixma mp990 cartridges in ieder geval een keer uit te proberen. Veel van onze klanten zijn verbaasd over het aantal afdrukken dat ze daarmee kunnen maken. Dit is minstens gelijk als met de originele modellen en soms zelfs wat groter. In dat geval kunt u dubbel besparen met de huismerk Canon Pixma mp990 cartridges. U betaalt allereerst een lagere prijs voor de cartridges, terwijl u daarnaast kunt rekenen op een groter aantal afdrukken. De kosten per afdruk nemen dankzij de huismerk Canon Pixma mp990 cartridges dan enorm af.

Online Canon Pixma mp990 cartridges kopen

De huismerk Canon Pixma mp990 cartridges kunt u online voor een lage prijs kopen, we leveren ze vervolgens gewoon vanuit onze eigen voorraad. Dat betekent dat u de cartridges van uw keuze vlot in huis heeft, om daar meteen weer mee te kunnen printen. Uiteraard kunt u de huismerk Canon Pixma mp990 cartridges veilig online afrekenen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van iDeal. Dat betekent dat u de betaling in de beveiligde online omgeving van uw eigen bank kunt doen. Probeer de huismerk Canon Pixma mp990 cartridges in ieder geval een keer uit, zodat u de goede kwaliteit daarvan zelf kunt ervaren.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service