Wijzig printertype

Canon Pixma MP970

Canon Pixma MP970 cartridges

Een setje nieuwe Canon Pixma MP970  cartridges kunt u eenvoudig online kopen. We zorgen er met ons huismerk voor dat u niet langer op de aanbiedingen hoeft te wachten. In plaats daarvan zijn er jaarrond goedkope Canon Pixma MP970 cartridges beschikbaar. Het gaat gewoon om de PGI-5 inktpatronen in zwart en de CLI-8 inktpatronen in kleur. Het gaat uiteraard om de modellen in cyaan, magenta en geel, zodat u die afzonderlijk kunt plaatsen. We zorgen er met de goedkope Canon Pixma MP970 cartridges van ons huismerk voor dat het gebruik van de printer niet langer veel hoeft te kosten.

Cartridges in kleur en zwart

De huismerk Canon Pixma MP970  cartridges zijn beschikbaar in de drie verschillende kleuren en in zwart. Dat betekent dat u er alle afdrukken mee kunt maken die u wenst, gewoon op basis van dezelfde cassettes die u altijd al gebruikt. De afmetingen van de huismerk Canon Pixma MP970 cartridges zijn gelijk en er zit minstens zoveel inkt in. Sterker nog, in sommige gevallen zit er wat meer inkt in en kunt u zelfs meer afdrukken maken met de goedkope Canon Pixma MP970 cartridges.

Online Canon Pixma MP970 cartridges kopen

Het is de moeite waard om de Canon Pixma MP970 cartridges van ons huismerk in ieder geval een keer uit te proberen, de kans is groot dat u het verschil in printkwaliteit niet zal merken. We printen ook zelf met de huismerk inktpatronen, zodat we de kwaliteit goed in de gaten kunnen houden. Bestelt u de huismerk Canon Pixma MP970 cartridges meteen online? Dan gaan wij ermee aan de slag om de verzending in orde te maken. Wij zorgen ervoor dat u de goedkope Canon Pixma MP970  cartridges zo snel mogelijk in huis heeft, zodat u daarmee een stuk goedkoper kunt printen dan u gewend bent.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service