Wijzig printertype

Canon Pixma MP560

Canon Pixma mp560 cartridges

De goedkope Canon Pixma mp560 cartridges van ons huismerk vormen een uitstekend alternatief voor de 100% originele modellen. Het gaat om de PGI-520 inktpatronen voor de zwarte kleur en de CLI-521 inktpatronen voor de inkt in kleur. We zorgen er met de huismerk Canon Pixma mp560 cartridges voor dat u aanzienlijk op de kosten kunt besparen, terwijl u daarmee gewoon kunt printen zoals u dat gewend bent. De plaatsing van de cassettes is precies hetzelfde als bij de originele Canon Pixma mp560 cartridges, waardoor u daarvoor gewoon gebruik kunt blijven maken van de handleiding die u bij de Canon printer ontvangen heeft.

Inkt van ons huismerk

De inkt die we in de Canon Pixma mp560 cartridges gebruiken is afkomstig van ons huismerk. Dat betekent dat we de kosten scherp in de gaten kunnen houden en u meer inkt kunt kopen voor een lagere prijs. De Canon Pixma mp560 inkt is van goede kwaliteit en helpt u tegelijkertijd op de kosten te besparen. Heeft u een printer staan die u af en toe of juist regelmatig gebruikt? Het is in de beide gevallen de moeite waard om de huismerk Canon Pixma mp560 cartridges te kopen. Daarmee kunt u aanzienlijk op de kosten besparen en toch in de bekende hoge kwaliteit blijven printen.

Online Canon Pixma mp560 cartridges kopen

Nieuwe Canon Pixma mp560 inkt kopen en er daarmee voor zorgen dat u een model achter de hand heeft? We adviseren om een setje achter de hand te houden of om alvast nieuwe inkt te kopen op het moment dat de cassettes bijna leeg zijn. U voorkomt daarmee dat u mis zal grijpen. We hebben de Canon Pixma mp560 cartridges uiteraard op voorraad, zodat we die meteen kunnen verzenden. Dat betekent dat u de Canon Pixma mp560 cartridges vervolgens vlot in huis heeft, om die meteen te kunnen plaatsen zodra de printer daar om vraagt.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service