Wijzig printertype

Canon Pixma MP520

Canon Pixma mp520 cartridges

Nieuwe Canon Pixma mp520 cartridges nodig en daar graag een lage prijs voor betalen? Het gaat om de PGI-5 cartridges voor de zwarte inkt en de CLI-8 cartridges voor de gekleurde inkt. Die cassettes zijn afzonderlijk verkrijgbaar voor cyaan, magenta en geel, waardoor u alleen de Canon Pixma mp520 cartridges hoeft te vervangen die daadwerkelijk leeg zijn. Canon helpt u op die manier graag op de kosten voor het gebruik van de printer te besparen. Wij doen daar met ons huismerk nog een belangrijke schep bovenop, door de Canon Pixma mp520 cartridges veel goedkoper aan te bieden dan de prijzen die u voor de 100% originele modellen betaalt.

Hoge kwaliteit prints

Ondanks de lage prijs kunt u er met de huismerk Canon Pixma mp520 patronen toch vanuit gaan dat u de kwalitatief goede afdrukken kunt maken die u wenst. We zorgen voor goede kwaliteit inkt in de cassettes en maken gebruik van cartridges die qua afmetingen en vorm precies hetzelfde zijn. Dat betekent dat u met de huismerk Canon Pixma mp520 cartridges kunt printen zoals u dat gewend bent. Aan de prints of het plaatsen van de Canon Pixma mp520 cartridges merkt u geen verschil, de prijs is het enige waarvan u merkt dat u een betere keuze maakt.

Online Canon Pixma mp520 cartridges kopen

De huismerk Canon Pixma mp520 inkt kunt u heel voordelig online kopen, we hebben de diverse modellen op voorraad en kunnen de verzending naar uw adres meteen in orde maken. Dat betekent dat u ze vervolgens zo snel mogelijk in huis heeft, om er meteen gebruik van te maken. Het is voldoende om aan te geven welke Canon Pixma mp520 cartridges u nodig heeft, zodat wij daarmee aan de slag kunnen. Wij zorgen ervoor dat u de Canon Pixma mp520 cartridges vlot in huis heeft, om die te plaatsen en daarmee de volgende afdrukken een stuk voordeliger te maken.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service