Wijzig printertype

Canon Pixma MP495

Canon Pixma mp495 cartridges

Met een set goedkope Canon Pixma mp495 cartridges van ons huismerk betaalt u in het vervolg een lagere prijs voor de prints die u wilt maken. De cassettes hebben gewoon dezelfde afmetingen en de inkt is ook gewoon van goede kwaliteit. Dat betekent dat u het aan de afdrukken in ieder geval niet zal merken, terwijl u voor de huismerk Canon Pixma mp495 cartridges toch een lagere prijs betaalt. Het is daarom de moeite waard om onze huismerk inktpatronen een keer uit te proberen. Klanten die de huismerk Canon Pixma mp495 cartridges gebruiken geven aan niet meer terug te willen naar de 100% originele modellen die voor een hogere prijs beschikbaar zijn.

Printen zoals u gewend bent

Het grote voordeel van de huismerk Canon Pixma mp495 cartridges is dat u daarmee gewoon kunt blijven printen zoals u gewend bent. Het gaat nog gewoon om de PG-512 inktpatronen voor de zwarte inkt en de CL-513 inktpatronen voor de gekleurde inkt. Wat dat betreft hoeft er niets te veranderen, behalve dat u in het vervolg een stuk goedkoper kunt printen. Het gebruik van de huismerk Canon Pixma mp495 inkt is een stuk goedkoper dan wanneer u de originele exemplaren gebruikt. Het is daarom de moeite waard om de goedkope Canon Pixma mp495 cartridges in ieder geval een keer uit te proberen, om kennis te maken met ons huismerk.

Online Canon Pixma mp495 cartridges kopen

Benieuwd hoe u met de huismerk Canon Pixma mp495 cartridges een stuk goedkoper kunt printen? Dat kunt u gewoon zelf uitproberen, door de huismerk inktpatronen een keer te bestellen. We hebben de goedkope Canon Pixma mp495 patronen uiteraard netjes voor u op voorraad, zodat we die meteen klaar kunnen maken voor de verzending. We zorgen er daarmee voor dat u de goedkope Canon Pixma mp495 cartridges van ons huismerk snel in huis heeft, om daar meteen de nieuwe afdrukken mee te kunnen gaan maken.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service