Wijzig printertype

Canon Pixma MP490

Canon Pixma mp490 cartridge

Een nieuwe Canon Pixma mp490 cartridge nodig en daarvoor op zoek naar de PGI-512 modellen voor de zwarte inkt of wellicht de CLI-513 inktpatronen voor de gekleurde inkt? We hebben de beide patronen op voorraad, afkomstig van ons huismerk. Dat betekent dat een Canon Pixma mp490 cartridge een stuk minder hoeft te kosten, zonder dat u daarvoor hoeft te wachten op de aanbiedingen. In plaats daarvan zorgen we er heel het jaar voor dat u de laagst mogelijke prijs betaalt. Het is wat dat betreft de moeite waard om voortaan huismerk Canon Pixma mp490 cartridges te kopen en daarmee aanzienlijk op de printkosten te besparen.

Huismerk inktpatronen

We werken bewust met huismerk inktpatronen, omdat dit u helpt aanzienlijk op de kosten voor een Canon Pixma mp490 cartridge te besparen. We printen ook zelf met de huismerk inktpatronen en onze klanten zijn daar zeer over te spreken. Nadat ze een Canon Pixma mp490 cartridge van ons huismerk hebben geprobeerd willen zij over het algemeen niet meer anders. Het biedt hen de mogelijkheid de printkosten te drukken, terwijl ze met de Canon Pixma mp490 cartridge kunnen printen zoals ze dat ook met de originele exemplaren gewend zijn.

Online Canon Pixma mp490 cartridge kopen

Uiteraard kunt u de huismerk Canon Pixma mp490 cartridge gewoon online kopen, daar hoeft u de deur niet voor uit. We adviseren onze klanten altijd een model voor de zwarte inkt en de gekleurde inkt achter de hand te houden. Zodra het tijd wordt om die nieuwe cassette te plaatsen kunnen ze online een Canon Pixma mp490 cartridge kopen, waardoor ze de volgende keer niet mis zullen grijpen. Dankzij de lage kosten voor de huismerk Canon Pixma mp490 cartridges hoeft dit bovendien geen grote investering te vormen, waardoor de kosten beperkt blijven.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service