Wijzig printertype

Canon Pixma MP480

Canon Pixma mp480 cartridges

Een set goedkope Canon Pixma mp480 cartridges van ons huismerk helpt u goedkoper te printen, terwijl u gewoon gebruik kunt blijven maken van de PG-512 en CL-513 modellen die u daarvoor altijd gebruikte. Het grote verschil met de 100% originele Canon Pixma mp480 cartridges is dat de prijs een stuk lager ligt. Hoe dat komt? Er is geen sprake van verborgen kosten voor de goedkope printers. In plaats daarvan betaalt u alleen voor de Canon Pixma mp480 cartridges en de inkt die erin zit, zodat u daarmee de afdrukken kunt maken die u wenst.

Net als de originele cassettes

De afmetingen van de huismerk Canon Pixma mp480 cartridges zijn hetzelfde als die van de originele modellen en ook de vormgeving is gelijk. We hebben de originele modellen volledig nagebouwd, waardoor de printer die zonder problemen zal accepteren. Dat betekent tevens dat u de Canon Pixma mp480 cartridges gewoon volgens de handleiding kunt plaatsen, ondanks dat ze afkomstig zijn van ons huismerk. U kunt online een nieuwe set Canon Pixma mp480 cartridges van ons huismerk kopen of u richten op de zwarte of gekleurde inkt, in de beide gevallen zijn we u er graag vlot mee van dienst.

Online Canon Pixma mp480 cartridges kopen

We zorgen er met ons online assortiment aan Canon Pixma mp480 cartridges voor dat u die eenvoudig kunt bestellen, bijvoorbeeld wanneer de printer aangeeft dat de inkt bijna op is. We zorgen dan meteen voor de verzending naar uw adres, zodat u de huismerk Canon Pixma mp480 cartridges kunt plaatsen op het moment dat de inkt daadwerkelijk op is. We adviseren klanten tevens om een extra setje van de huismerk Canon Pixma mp480 cartridges achter de hand te houden. Het is dan mogelijk die de volgende keer meteen te vervangen en ondertussen een nieuwe set te bestellen voor de volgende keer.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service