Wijzig printertype

Canon Pixma MP470

Canon Pixma mp470 cartridges

Op zoek naar goedkope vervanging van de Canon Pixma mp470 cartridges die bijna op zijn geraakt? Het gaat om de PG-40 voor zwarte inkt en de CL-41 voor gekleurde inkt, gewoon beschikbaar bij ons huismerk. Dat betekent dat u met de huismerk Canon Pixma mp470 cartridges voortaan op een goedkopere wijze kunt printen, zonder dat u daarvoor het aantal afdrukken hoeft te beperken. Sterker nog, omdat er soms zelfs meer inkt in de huismerk cassettes zit kunt u met de Canon Pixma mp470 cartridges in veel van de gevallen meer afdrukken maken voor een lagere prijs per inktpatroon.

Besparen op de kosten van inkt

Benieuwd hoe u goedkoper gebruik kunt maken van de printer? Het is vooral van belang om de kosten van de inkt omlaag te brengen, iets waar we u graag bij helpen met de huismerk Canon Pixma mp470 cartridges. Ze zijn goed van kwaliteit en hebben exact dezelfde afmetingen als de originele exemplaren. Dat betekent dat de printer de Canon Pixma mp470 cartridges van ons huismerk zonder problemen zal accepteren. U kunt daarmee printen zoals u gewend bent, waardoor u daar geen omkijken naar heeft en u ondertussen kunt besparen op de kosten van de Canon Pixma mp470 cartridges.

Online Canon Pixma mp470 cartridges kopen

Uiteraard kunt u de verschillende Canon Pixma mp470 cartridges online los van elkaar kopen of gebruik maken van een complete set om het geheel te vervangen. We maken het u graag eenvoudig om die online af te rekenen, gewoon veilig via iDeal. We hebben de huismerk Canon Pixma mp470 cartridges op voorraad en zorgen ervoor dat we de bestelling voor u in orde maken. We zetten die klaar voor de verzending, waardoor u de huismerk Canon Pixma mp470 cartridges vervolgens vlot in huis heeft om daar direct mee te kunnen printen.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service