Wijzig printertype

Canon Pixma MP280

Canon Pixma mp280 cartridge

Online een goedkope Canon Pixma mp280 cartridge kopen? We zorgen er met de goedkope inkt van ons huismerk voor dat u niet langer de originele exemplaren hoeft te kopen. De Canon Pixma mp280 cartridge van ons huismerk bevat net zoveel inkt en heeft dezelfde afmetingen voor de cassette, waardoor u gewoon gebruik kunt blijven maken van de PG-512. Wat dat betreft verandert er weinig, al kost een Canon Pixma mp280 cartridge minder dan de originele exemplaren. Op zoek naar de CL-513 inktpatronen voor kleur? Ook daarvoor hebben we een goedkope Canon Pixma mp280 cartridge van ons huismerk beschikbaar, zodat u voortaan voordelig kunt printen.

Inktpatronen van ons huismerk

De Canon Pixma mp280 cartridge van ons huismerk is kwaliteit gelijkwaardig aan de originele modellen. Dat betekent dat u de Canon Pixma mp280 inkt kunt gebruiken zoals u dat wenst, het is niet nodig om die op een andere manier te plaatsen. De verschillende inktpatronen voor zwart en voor de kleur passen gewoon in de printer zoals u dat gewend bent, waardoor u daar desgewenst ook de handleiding bij kunt gebruiken. We maken het u graag eenvoudig met de Canon Pixma mp280 cartridge, die een stuk minder hoeft te kosten dan de originele modellen.

Online Canon Pixma mp280 cartridge kopen

Uiteraard kunt u de Canon Pixma mp280 patronen van ons huismerk online kopen. We hebben de verschillende modellen netjes op voorraad, zodat we de verzending daarvan meteen voor u in orde kunnen maken. Zoekt u de set van een model in zwart en een model in kleur of wilt u een losse Canon Pixma mp280 cartridge kopen? We gaan er graag voor u mee aan de slag. We zorgen er daarmee voor dat u de Canon Pixma mp280 cartridge van uw keuze snel in huis heeft, om daar snel de gewenste afdrukken mee te kunnen maken.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service