Wijzig printertype

Canon Pixma MP220

Canon Pixma mp220 cartridges

Een nieuwe set Canon Pixma mp220 cartridges kopen, maar daar liever niet teveel voor betalen? Dat kunnen we ons voorstellen, vandaar dat we er met ons huismerk voor zorgen dat de Canon Pixma mp220 cartridges voortaan heel goedkoop beschikbaar zijn. Het gaat om de bekende PG-40 inktpatronen voor zwarte inkt, net als de CL-41 modellen voor de kleureninkt. De afmetingen van de cassette zijn hetzelfde en de inkt is van dezelfde goede kwaliteit. Het enige verschil? Dankzij de huismerk Canon Pixma mp220 cartridges betaalt u in het vervolg een veel lagere prijs.

Huismerk inktpatronen

Klanten die de huismerk Canon Pixma mp220 cartridges voor het eerst uitprobeerden waren positief verrast door de kwaliteit daarvan. Sterker nog, veel van hen geven ons aan na het gebruik van de huismerk Canon Pixma mp220 patronen niet meer anders te willen, ze wensen niet langer teveel te betalen voor de 100% originele patronen. Vandaar dat we het u aanraden om de huismerk Canon Pixma mp220 patronen in ieder geval een keer uit te proberen. De kans is groot dat u het aan de printresultaten niet zal merken, waardoor het een aanzienlijke besparing op de kosten zal vormen.

Online Canon Pixma mp220 cartridges kopen

Online een set nieuwe Canon Pixma mp220 cartridges van ons huismerk kopen? We maken het u graag eenvoudig, het is voldoende om aan te geven welke modellen u nodig heeft. We zorgen er vanuit onze eigen voorraad voor dat we de verzending van de Canon Pixma mp220 cartridges vlot in orde maken, zodat u die snel in huis heeft. We adviseren onze klanten standaard een setje inktpatronen achter de hand te houden. Dankzij de scherpe prijzen van onze huismerk Canon Pixma mp220 patronen vormt dat slechts een kleine investering, die u helpt te voorkomen dat u de volgende keer mis zal grijpen.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service