Wijzig printertype

Canon Pixma MP170

Canon Pixma mp170 cartridges

Op zoek naar nieuwe Canon Pixma mp170 cartridges en daar graag een lage prijs voor betalen? We maken het u gemakkelijk om op de kosten te besparen, door gebruik te maken van ons huismerk. Dit betekent dat u de PG-40 patronen voor de zwarte inkt en de CL-41 patronen voor de gekleurde inkt een stuk goedkoper in huis kunt halen. De huismerk Canon Pixma mp170 cartridges zorgen net als de 100% originele modellen voor hoge kwaliteit afdrukken, al betaalt u daarvoor een lagere prijs. U hoeft voortaan niet meer te wachten op de aanbiedingen voor de Canon Pixma mp170 cartridges, u kunt die in plaats daarvan gewoon kopen wanneer de printer aangeeft dat de inkt bijna op is.

Gekleurde en zwarte inkt

Specifiek op zoek naar de gekleurde inkt voor de printer of zoekt u de Canon Pixma mp170 cartridges voor zwarte inkt? Het gaat om de PG-40 en de CL-41 patronen, die de zwarte inkt en de gekleurde inkt bevatten. Die modellen zijn beschikbaar bij ons huismerk, waardoor u niet langer veel hoeft te betalen voor de Canon Pixma mp170 cartridges. Uiteraard kunt u het patroon voor zwarte inkt en gekleurde inkt afzonderlijk bestellen of er met een complete set voor zorgen dat u de beide modellen in het vervolg achter de hand heeft.

Online Canon Pixma mp170 cartridges kopen

Online een nieuwe set Canon Pixma mp170 cartridges van ons huismerk kopen en benieuwd hoe u die veilig kunt afrekenen? We bieden daarvoor verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld via iDeal binnen de beveiligde omgeving van uw eigen bank. Bekijk online de verschillende Canon Pixma mp170 cartridges die er beschikbaar zijn om die meteen te bestellen. We maken de verzending van de huismerk Canon Pixma mp170 cartridges vlot in orde, zodat u die snel in huis heeft om daar gebruik van te maken in de printer die u heeft staan.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service