Wijzig printertype

Canon Pixma MP140

Canon Pixma mp140 cartridge

Op zoek naar een nieuwe Canon Pixma mp140 cartridge, bijvoorbeeld voor de zwarte inkt of de gekleurde inkt? De 100% originele exemplaren zijn duur, wij zorgen met ons huismerk voor een aantrekkelijk aanbod op basis van een scherpe prijs. Een nieuwe Canon Pixma mp140 cartridge met zwarte of gekleurde inkt hoeft op die manier niet veel te kosten, terwijl u daarmee kunt printen op de manier die u gewend bent. Uiteraard past de Canon Pixma mp140 cartridge zonder problemen in de printer, waardoor u daar moeiteloos gebruik van kunt maken.

Inkt in kleur of in zwart

De Canon Pixma mp140 patronen zijn beschikbaar in kleur en in zwart. Het gaat voor de inkt in kleur om de CL-38 cartridges, voor de zwarte inkt is er sprake van de PG-40 cassettes. Dat betekent dat de afmetingen en de inkt in de cartridges gelijk zijn, waardoor u eenvoudig kunt besparen door de goedkope Canon Pixma mp140 cartridge van ons huismerk te kopen. We maken het u daarmee graag gemakkelijk, zowel wanneer u een complete set of een van de losse Canon Pixma mp140 cartridges nodig heeft.

Online Canon Pixma mp140 cartridge kopen

De Canon Pixma mp140 inkt van uw keuze kunt u gewoon online kopen, het is niet nodig om daarvoor naar de winkel te gaan. We zorgen er in plaats daarvan voor dat u de cartridges online kunt bestellen, zodat u die vervolgens vlot in huis heeft. Een specifieke Canon Pixma mp140 cartridge vervangen en daarvoor een nieuw model bestellen? U kunt online een keuze maken uit de Canon Pixma mp140 inktpatronen die er beschikbaar zijn, om uw bestelling te plaatsen. Eenmaal besteld en veilig online afgerekend? Wij gaan er meteen mee aan de slag, zodat u uw bestelling daarna zo snel mogelijk in huis heeft.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service