Wijzig printertype

Canon Pixma MINI cartridges

Printerfuncties van de Canon Pixma MINI

Het is goed om te weten dat de Canon Pixma MINI printers geen normale printers zijn. De printers uit deze serie zijn namelijk geen all-in-one printers waarmee je kunt printen, kopiëren, scannen en/of faxen. De Canon Pixma MINI printers zijn er speciaal voor gemaakt om foto’s af te kunnen drukken met hoogwaardige kwaliteit. Doordat de printers gemaakt zijn om foto’s zo hoog mogelijke kwaliteit af te drukken, is de afdruksnelheid niet erg hoog. De afdruksnelheid van de printers ligt namelijk tussen de 59 en 67 seconden per foto.

Specialiteiten van de Canon Pixma MINI

Zoals hiervoor aangegeven zijn de Canon Pixma MINI printers geen normale printers. Deze fotoprinters zijn er speciaal voor gemaakt om foto’s te printen met de hoogst mogelijke kwaliteit. Het voordeel van deze fotoprinters is dat ze beschikken over de mogelijkheid om randloos af te drukken. Met deze optie maakt de printer gebruik van het hele vel papier en heb je geen witte rand meer om je afdruk heen, ideaal dus voor als je leuke foto’s wilt printen. Daarnaast is het een voordeel dat de Canon Pixma MINI printers ondersteuning biedt voor PictBridge. Hierdoor heb je de mogelijkheid om foto’s rechtstreeks vanaf de camera af te drukken, ideaal voor als je veel foto’s maakt en een leuk album samen wilt stellen.

De Canon Pixma MINI en zijn gebreken

Doordat de Canon Pixma MINI printers ervoor gemaakt zijn om foto’s met hoogwaardige kwaliteit te produceren, beschikken ze naast het afdrukken van foto’s niet echt over andere spectaculaire functies. Zo is het met de Canon Pixma MINI printers bijvoorbeeld niet mogelijk om afdrukken te maken vanaf je telefoon of vanuit de cloud.

Cartridges met hoogwaardige kwaliteit voor de beste foto’s

Als je een Canon Pixma MINI printer in bezit hebt en foto’s af wilt drukken, wil je natuurlijk dat deze van hoogwaardige kwaliteit zijn. De huismerk cartridges die we verkopen moeten voldoen aan strenge eisen voordat deze verkocht mogen worden. Hierdoor ben je er altijd van verzekerd dat je print met de kwaliteit die je gewend bent van het origineel. Het grote verschil is de prijs, de huismerk cartridges zijn namelijk stukken goedkoper waardoor je bespaart op je printkosten. Vind je portemonnee leuk

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service