Wijzig printertype

Canon PIXMA G cartridges

Positieve punten van de Canon Pixma G:

De Canon Pixma G modellen zijn printers die gebruik maken van inkttanks in plaats van cartridges. Door de inkttanks hoef je geen cartridges te vervangen, je kunt de inkttanks namelijk gewoon bijvullen. De printers uit deze serie zijn zeer geschikt voor als je veel printjes maakt, met een volle zwarte tank kun je namelijk zo’n 5500 brieven printen. Dit is extreem veel als je het vergelijkt met een normale zwarte cartridge, hier kun je meestal zo’n 500 brieven mee printen. Daarnaast zijn de Canon Pixma G printers all-in-one printers, dit betekent dat je niet alleen kunt printen, maar ook kopiëren en scannen.

Draadloos printen met je Canon Pixma G

Je kunt de Canon Pixma G aansluiten op je Wi-Fi netwerk, hierdoor kun je gemakkelijk draadloos printen. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de Canon Print-app, Apple Airprint of Google Cloud printing. Hiermee kun je eenvoudig en snel opdrachten naar je printer versturen vanaf je smartphone, laptop of tablet terwijl je lekker op de bank ligt tv te kijken. Het is dus niet meer nodig om bij je printer te blijven.

Punten waar de Canon Pixma G minder op scoort:

Een opvallend punt waar de Canon Pixma G minder op scoort, is dat hij maar 10 pagina’s per minuut kan afdrukken in kleur. Als je snel en regelmatig moet printen kun je dus beter even verder zoeken naar een andere printer met een hogere printsnelheid. Een ander nadeel is dat de printers uit deze serie niet dubbelzijdig kunnen afdrukken. Je zult dus meer papier moeten verbruiken dan bij een printer die wel dubbelzijdig kan afdrukken. Ook hebben de Canon Pixma G printers geen automatische documentinvoer, hierdoor moet je elke pagina één voor één kopiëren of scannen.

Cartridges van de Canon Pixma G voor een goede prijs

We maken gebruik van huismerk cartridges met een XL-inhoud. In onze huismerk cartridges zit namelijk meer inkt dan in de originele cartridges. Hierdoor kun je langer met een cartridge doen en maak je meer afdrukken voordat je de cartridge hoeft te vervangen. Daarnaast bespaar je op je totale printkosten door gebruik te maken van de goedkopere huismerk cartridges. Zo print je altijd met de kwaliteit die je gewend bent, maar dan voor een lagere prijs.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service