Canon Multipass cartridges

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Canon Multipass series.

Canon Multipass

https://www.alleeninkt.nl/inktcartridges/canon/multipass/

Wat kan een Canon Multipass printer?

De Canon Multipass printer is een wat oudere printer. Bij sommige modellen kun je naast printen ook faxen, kopiëren en scannen, kijk wel altijd even goed naar de specificaties om zeker te weten wat de printer wel en niet kan. De gemiddelde Canon Multipass printer heeft een printsnelheid van 18 pagina’s per minuut. De meeste printers uit deze serie zijn gelabeld met een Energy Star, dit houdt in dat het energiezuinige printers zijn.

Wat kan de Canon Multipass printer niet?

De Canon Multipass printers zijn over het algemeen vrij oude printers. In dit geval is het bij de printers uit deze serie niet mogelijk om via de Wi-Fi te printen met het apparaat. Mocht je toch gebruik willen maken van Apple AirPrint, Google Cloud Service, Canon PRINT-app of Mopria om opdrachten te versturen naar je printer? Dan raden wij aan om op zoek te gaan naar een nieuwere printer met wat meer functies en mogelijkheden. De printers hebben meestal geen automatische documentinvoer waardoor je elk bestand één voor één moet invoeren. Daarnaast heeft een groot deel van de Canon Multipass printers maar twee cartridges, een zwarte cartridge en een kleurencartridge. Hierdoor is het niet mogelijk om één enkele kleur te vervangen maar moet je gelijk de hele cartridge vervangen op het moment dat een van de kleuren leeg is. Er zijn wel een paar Canon Multipass printers met losse cartridges per kleur, mocht je dit fijner vinden dan moet je even goed kijken naar de eigenschappen van de printer.

Waar vind ik voordelige cartridges voor mijn Canon Multipass?

Op onze site vind je de goedkoopste huismerk cartridges voor je Canon Multipress. Wij bieden huismerk cartridges aan die in verhouding tot de originele cartridges meer inkt bevatten. Door onze XL huismerk cartridges voor je Canon Multipass printer kun je meer afdrukken maken en betaal je naar verhouding een stuk minder per pagina die je afdrukt.