Wijzig printertype

Canon Multipass cartridges

Wat kan een Canon Multipass printer?

De Canon Multipass printer is een wat oudere printer en beschikt om deze reden over wat minder functies. Bij sommige modellen is het modelijk om naast het printen ook te faxen, kopiëren en scannen, kijk wel altijd even goed naar de specificaties om zeker te weten wat de printer wel en niet kan. De gemiddelde Canon Multipass printer heeft een printsnelheid van 18 pagina’s per minuut. Daarnaast zijn de meeste printers uit deze serie zijn gelabeld met een Energy Star, dit houdt in dat het energiezuinige printers zijn.

Wat kan de Canon Multipass printer niet?

Zoals hierboven al aangegeven zijn de Canon Multipass printers over het algemeen vrij oude apparaten. In dit geval is het bij de printers uit deze serie niet mogelijk om via de Wi-Fi te printen. Mocht je toch gebruik willen maken van Apple AirPrint, Google Cloud Service, Canon PRINT-app of Mopria om opdrachten te versturen naar je printer? Dan raden we aan om op zoek te gaan naar een wat nieuwere printer met meer functies en mogelijkheden. De printers hebben meestal geen automatische documentinvoer waardoor je elk bestand één voor één moet invoeren. Daarnaast heeft een groot deel van de Canon Multipass printers maar twee cartridges, een zwarte cartridge en een kleurencartridge. Hierdoor is het niet mogelijk om één enkele kleur te vervangen, maar moet je gelijk de hele cartridge vervangen op het moment dat een van de kleuren leeg is. Er zijn wel een paar Canon Multipass printers met losse cartridges per kleur, mocht je dit fijner vinden dan moet je even goed kijken naar de eigenschappen van de printer.

Waar vind ik voordelige cartridges voor mijn Canon Multipass?

Op onze site vind je de goedkoopste huismerk cartridges voor je Canon Multipass. We bieden huismerk cartridges aan die in verhouding tot de originele cartridges meer inkt bevatten. Door de XL-inhoud van onze huismerk cartridges voor je Canon Multipass printer kun je meer afdrukken maken en betaal je naar verhouding een stuk minder per afgedrukte pagina.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service