Wijzig printertype

Canon Maxify cartridges

Wat is de Canon Maxify printer?

De Canon Maxify is een all-in-one kleurenprinter waarmee je ook kunt kopiëren, scannen en faxen. De printers hebben een hoge printsnelheid en kunnen zo’n 25 pagina’s per minuut afdrukken. Het is mogelijk om dubbelzijdig printen in te stellen, zo worden beide kanten van de pagina benut en bespaar je op je papierkosten. De Canon Maxify printers maken gebruik van 4 losse cartridges, hierdoor is het gemakkelijk om één enkele kleur te vervangen als deze leeg is. Op deze manier haal je het meest uit je cartridges.

Printen via de Wi-Fi

Doordat de Canon Maxify kan verbinden met de Wi-Fi is het gemakkelijk om de printer een opdracht te geven zonder dat je daar daadwerkelijk handmatig de printer voor hoeft te bedienen. Je kunt eenvoudig printen vanuit de cloud door gebruik te maken van Google Cloud Print, Apple AirPrint, Mopria en de Canon PRINT-app. Bestanden af laten drukken vanaf je tablet, smartphone of laptop is dus geen probleem. Documenten kun je gemakkelijk opslaan bij cloudservices zoals Dropbox, Google Drive, OneDrive, Evernote, Concur en OneNote. Zo heb je altijd toegang tot je documenten en kun je printen waar en wanneer je wilt.

Wat zijn de mindere specificaties van de Canon Maxify?

Een groot nadeel van de Canon Maxify is dat de afdrukkwaliteit matig is. Wil je toch scherpe afdrukken maken? Dan raden we aan om op zoek te gaan naar een printer met een betere afdrukkwaliteit. Een ander nadeel is dat je geen gebruik kunt maken van je laptop, computer, tablet of telefoon om via de e-mail een printopdracht te versturen naar je printer. Als je gebruik wilt maken van E-print raden we je aan een andere printer uit te zoeken.

Canon Maxify huismerk cartridges om maximaal te besparen

Onze huismerk cartridges hebben een XL-inhoud en bevatten in verhouding tot de originele cartridges meer inkt.Qua kwaliteit zijn onze huismerk cartridges gelijk aan de originele cartridges, je drukt dus altijd af met de kwaliteit die je gewend bent. Doordat er meer inkt in de huismerk cartridges zit kun je meer afdrukken maken en betaal je relatief gezien een lagere prijs per afgedrukte pagina.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service