Wijzig printertype

Canon ImagePROGRAF iPF cartridges

Specificaties van de Canon ImagePROGRAF iPF

Een van de punten die opvalt aan de Canon ImagePROGRAF iPF printers is dat het geen multifunctionele all-in-one printers zijn. Een groot gedeelte van de apparaten beschikt namelijk alleen over de mogelijkheid om te printen, een enkele printer beschikt naast het printen ook nog over de mogelijkheid om te scannen. De printers beschikken dan wel weer over de mogelijkheid om in kleur af te drukken. Daarnaast is een groot gedeelte van de Canon ImagePROGRAF iPF printers uitgerust met een Energy Star. Deze Energy Star wordt uitgedeeld op het moment dat een printer als energiezuinig wordt gezien.

Eigenschappen waar de printers niet over beschikken.

Een van de eigenschappen waar de Canon ImagePROGRAF iPF apparaten niet over beschikken is ingebouwde Wi-Fi. Het is bij de printers dus niet mogelijk om deze verbinding te laten maken met een Wi-Fi netwerk. Verder bieden ze geen ondersteuning voor Google Cloud Printing en Apple AirPrint. Integenstelling beschikken ze over een eigen ImagePROGRAF Direct Print & Share waarmee je een groot aantal bestandsformaten kunt printen. Tot slot beschikken de printers niet over de mogelijkheid om automatisch dubbelzijdig af te drukken. De printers worden voornamelijk gebruikt voor het printen van CAD- en GIS-tekeningen, posters en foto’s van hoge kwaliteit. Hierdoor zul je de automatisch dubbelzijdig printen optie niet echt missen, de afdrukken komen meestal maar op een zijde van het vel papier.

Canon ImagePROGRAF iPF cartridges met de beste prijs

Ben je op zoek naar cartridges met hoogwaardige kwaliteit en wil je niet teveel betalen? Dan ben je bij Alleeninkt.nl op de juiste plaats. We maken gebruik van onze eigen huismerk cartridges waardoor deze tegen een lagere prijs aangeboden kunnen worden dan het origineel. Bij ons betaal je namelijk alleen voor het product en niet voor de merknaam van het product. Daarnaast worden onze huismerk producten volgens dezelfde strenge eisen geproduceerd als het origineel. Op het gebied van kwaliteit doet ons huismerk dus niets onder voor het origineel. Op deze manier print je met de hoogwaardige kwaliteit die je gewend bent en dat ook nog eens stukken goedkoper!

 

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service