Wijzig printertype

Canon Fax cartridges

Voordelen van een Canon Fax

De meeste Canon Faxen hebben een Super G3-fax. Dit houdt in dat documenten met een snelheid van maar liefst 3 seconden per pagina verzonden worden. Door de snelheid waarmee deze documenten worden verzonden is de telefoonlijn maar kort bezet, op deze manier gaat er zo min mogelijk tijd verloren. Bij sommige faxapparaten kunnen er meerdere faxen tegelijk worden ontvangen zonder dat de lijn wordt geblokkeerd, hiermee wordt nog meer tijd bespaard.

Efficiency van de Canon Fax

De Canon Faxen hebben een geheugen tot 512 pagina’s. Documenten worden dus gewoon veilig bewaard op het moment dat de cartridge leeg is of het papier op is. Heb je te maken met lange documenten? Deze kunnen in het geheugen van de fax worden gescand en automatisch worden verstuurd, hiermee bespaar je tijd en kosten. Doordat de Faxen uitgerust zijn met een automatische documentinvoer kun je gemakkelijk lange documenten verzenden zonder dat je de pagina’s stuk voor stuk hoeft in te voeren. De gemiddelde Canon Fax heeft een printsnelheid van zo’n 20 pagina’s per minuut.

Wat zijn de nadelen van een faxapparaat?

Een van de grootste nadelen van het hebben van een faxapparaat is dat het duur kan zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het onderhoud en de snel oplopende kosten die komen kijken per verzonden pagina. Ook is het niet altijd zeker dat de resolutie van de verzonden fax ook daadwerkelijk zo duidelijk aankomt. Doordat zowel de ontvanger als de verzender papier nodig hebben, is het versturen van een fax gevoelig voor papierstoringen.

Goede cartridges voor je Canon Fax met de beste prijs

Met onze huismerk cartridges betaal je bij ons de beste prijs voor je cartridges. Doordat er meer inkt in onze huismerk cartridges zit betaal je minder dan de originele cartridges. Dit betekent dus dat je relatief gezien goedkoper uit bent aangezien je meer afdrukken kunt maken voor dezelfde prijs.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service