Wijzig printertype

Canon BJC cartridges

Wat is het voordeel van een Canon BJC printer?

Een van de voordelen van een Canon BJC printer is dat deze over het algemeen vrij klein zijn, hierdoor kun je ze gemakkelijk gebruiken als je niet veel ruimte hebt. Door de kleine afmetingen zijn de printer ook niet erg zwaar, mocht je de printer nog eens willen verplaatsen dan is dit geen probleem. De gemiddelde Canon BJC printer heeft een afdruksnelheid van zo’n 5 pagina’s per minuut. De printers uit deze serie zijn allemaal energiezuinig en hebben dan ook het label van de Energy Star.

Zijn de Canon BJC printers verouderd?

Met de meeste Canon BJC printers is het niet mogelijk om andere taken uit te voeren naast het printen. Ben je toch op zoek naar een printer die wat meer kan? Dan is het waarschijnlijk verstandig om naar een wat nieuwe printer te zoeken met meer functies. Het is bij een groot deel van de Canon BJC printers niet mogelijk om zonder internetkabel te printen. Daarnaast heeft de meerderheid van de printers ook geen software waarmee je draadloos via je telefoon, laptop of tablet kunt printen.

Zijn er nog wel goedkope cartridges te verkrijgen voor zo’n oude printer?

Natuurlijk zijn er nog goedkope cartridges te verkrijgen voor je Canon BJC printer! We bieden XL-cartridges aan, deze cartridges bevatten meer inkt dan de normale cartridges. Door deze XL-cartridges kun je meer afdrukken maken terwijl je relatief gezien een lagere prijs betaalt per afgedrukte pagina.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service