Wijzig printertype

Canon BJ cartridges

Printerfuncties van de Canon BJ

De Canon BJ printers zijn al vrij oud en beschikken daarom ook niet over een uitgebreid pakket aan functies zoals veel nieuwe printers dat wel doen. De printers uit deze reeks kunnen dan ook alleen maar printen. Het afdrukken kan dan wel weer zowel in zwart-wit als in kleur waardoor de printers voor bijna elke afdruk geschikt zijn. De gemiddelde afdruksnelheid van de Canon BJ printers komt neer op zo’n 15 pagina’s per minuut in zwart-wit en 12 pagina’s per minuut in kleur. De kleuren komen voort uit een gecombineerde kleurencartridge. Op het moment dat een van de kleuren leeg is, zal dus de gehele kleurencartridge vervangen moeten worden.

Het lage verbruik van de Canon BJ

Een van de voordelen waar je van profiteert als je een Canon BJ printer aanschaft, is dat de printer uit deze serie over het algemeen energiezuinig zijn. In verhouding tot veel ander printers verbruiken de printers namelijk niet veel energie. Naast dat de printers niet veel stroom verbruiken, maken ze ook niet heel veel geluid. Hierdoor zijn ze dus prima geschikt voor plaatsen waar je niet te veel lawaai kunt gebruiken, zoals thuis of op het kantoor bijvoorbeeld.

Waar beschikt de Canon BJ niet over?

Zoals eerder aangegeven zijn de printers uit de Canon BJ reeks vrij oude modellen waardoor ze niet over veel verschillende functies beschikken. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om randloos te printen met de Canon BJ printers. Op het moment dat je iets print, zul je dus altijd een witte rand om je afdruk heen hebben. Omdat de printers zo oud zijn, beschikken ze niet over de mogelijkheid om te verbinden met het Wi-Fi netwerk. Ook is het niet mogelijk om afdrukken te maken via je mobiel of vanuit de cloud. Als je graag een printer wilt die wat meer kan, raden we je aan om een nieuwere printer te kopen.

Voordeligste cartridges voor de oude Canon BJ modellen

Ondanks dat de Canon BJ printers al enige tijd oud zijn en niet meer geproduceerd worden, bieden we je nog steeds de voordeligste cartridges. De cartridges die we op onze site aanbieden voor de Canon BJ printers zijn namelijk van ons eigen huismerk waardoor ze een stuk voordeliger zijn dan de originele variant. Zo maak je nog steeds afdrukken van hoogwaardige kwaliteit, maar dan een stuk goedkoper.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service