Wijzig printertype

Brother LC-985

Goedkope Brother LC-985 cartridges

De goedkope Brother LC-985 cartridges zijn gewoon online beschikbaar, je hoeft daar de deur niet voor uit. Je hebt de keuze uit zowel de multipacks als de losse inktpatronen, zodat je maximaal op de printkosten kunt besparen.

Multipack en losse cartridges

Wilt je gebruik maken van een multipack met Brother LC-985 cartridges, zodat je de verschillende kleuren en zwart kunt bestellen? Het dubbele multipack met Brother LC-985 cartridges zorgt er zelfs voor dat je slechts een paar euro per inktpatroon betaalt, veel minder dan voor de 100% originele inktpatronen van Brother. Qua kwaliteit doen de patronen echter totaal niet onder. Je kunt bijvoorbeeld de losse Brother LC-985 cartridges in Yellow, Magenta, Cyan en Black bestellen, om zelf voor een paar euro te ervaren dat je het er aan de afdrukken in ieder geval niet vanaf kunt zien.

XL-cartridges voor uw Brother LC-985

Bovendien maak je met onze aanbiedingen automatisch gebruik van XL Brother LC-985 cartridges. Dit betekent dat de inktpatronen voller zitten dan die van Brother zelf, terwijl je een lagere prijs betaalt. De afmetingen van de Brother LC-985 cartridges zijn exact gelijk, alleen het gewicht is wat groter. Dit heeft te maken met de extra inkt die je in de inktpatronen kunt verwachten. Hierdoor kun je met onze Brother LC-985 cartridges langer blijven printen, zodat het mes aan twee kanten snijdt en je heel eenvoudig op de printkosten kunt besparen.

Brother cartridges van ons huismerk

Wij maken gebruik van Brother LC-985 cartridges van ons huismerk, dat bekend staat om de hoge kwaliteit van de inkt en de productie volgens de ISO 9001 normen. Je kunt rekenen op inktpatronen van goede kwaliteit, in combinatie met een zeer scherpe prijs voor de Brother LC-985 cartridges. Wil je voordelig gebruik maken van je printer, maar aan de andere kant wel gewoon blijven afdrukken zoals je dat gewend bent? Je kunt de Brother LC-985 cartridges van ons huismerk eenvoudig online bestellen, wij maken je bestelling direct in orde en zorgen ervoor dat je de cartridges zo snel mogelijk tot je beschikking hebt.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service