Wijzig printertype

Brother LC-3233

Goedkope Brother LC-3233

De huismerkvariant van de Brother LC-3233 cartridges zijn kwalitatief van een uitzonderlijke goede kwaliteit. De afdrukken zijn dan ook niet te onderscheiden van de originele Brother cartridges. Deze serie cartridges is zowel geschikt voor de Brother DCP-J1100DW als de Brother MFC-J1300DW. Het grootste verschil tussen de huismerk variant en het origineel is de prijs. Bij het kopen van de voordeelset, dus zwart, cyaan, magenta en geel, bespaar je 46% ten opzichte van de originele Brother producten.

Brother LC-3233 capaciteit

Deze huismerk variant van de Brother LC-3233 beschikt over een extra grote capaciteit. De huismerk brother LC-3233 beschikt over meer capaciteit dan het originele Brother product. De zwarte cartridge is goed voor ongeveer 3500 afdrukken, de kleurencartridges per stuk voor ongeveer 2000 afdrukken. Deze cijfers zijn gebaseerd op een 5% paginadekking. Met deze cartridges zing je het voorlopig wel even uit.

Brother LC-3233 bestellen

De Brother LC-3233 inkt is van goede kwaliteit, eenvoudig in de printer te plaatsen en beschikt over een extra hoge capaciteit. Drie belangrijke voordelen, die het een uitstekende keuze maken. Bestel je voor 22:00 uur? We hebben de inktpatronen natuurlijk voor je op voorraad en sturen de cartridges dezelfde dag nog op! De Brother LC-3233 cartridges zijn verkrijgbaar in zwart (BK), cyaan (C), magenta (M) en geel (Y). Dat zijn de drie kleuren die je nodig hebt om samen met het zwart alle afdrukken te kunnen maken.

Hoogwaardige service

Afrekenen kan gemakkelijk via iDeal, Paypal of achteraf met Billink. Heb je vragen over één van de Brother LC-3233 cartridges, of andere inkt van ons huismerk? We horen het graag! Neem gerust contact op met onze klantenservice via de live chat, telefoon of mail. Hier staan op elke doordeweekse dag van 10:00 uur tot 17:30 uur meerdere deskundige werknemers klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service