Wijzig printertype

Brother HL cartridges

Wat is er zo goed aan een Brother HL printer?

Een duidelijk positief punt aan de printers uit de Brother HL series is dat deze een hoge afdruksnelheid hebben. De gemiddelde Brother HL printer heeft een afdruksnelheid tussen de 30 en 40 pagina’s per minuut, zo hoef je nooit lang te wachten op je printje. De printers hebben over het algemeen een laag geluidsniveau, hierdoor zijn het de ideale printers voor een drukke omgeving zoals op het kantoor. De Brother HL printers zijn ook zeker geschikt voor als je in een rustige omgeving zit en niet afgeleid wilt worden, thuis bijvoorbeeld.

Gemakkelijk en snel printen

De meeste Brother HL printers maken gebruik van ingebouwde Wi-Fi waardoor de printer niet met een netwerkkabel verbonden hoeft te worden. Je kunt gemakkelijk opdrachten naar de printer versturen vanaf je tablet of smartphone. Door gebruik te maken van Google Cloud Print, Apple AirPrint of de iPrint&Scan app kun je op afstand eenvoudig en draadloos je documenten printen. Bij sommige printers uit de Brother HL series is het mogelijk om vertrouwelijke taken te versturen met een pincode, zo heb je altijd de controle over je bestanden.

Dit zijn de nadelen van een Brother HL printer

Met de printers uit de Brother HL serie kun je alleen maar printen, het is dus niet mogelijk om te kopiëren of scannen. Ben je op zoek naar een printer die dit wel kan? Dan kun je beter kiezen voor een all-in-one printer. Daarnaast is het nog van belang om te weten dat niet alle printers uit de Brother HL series de mogelijkheid hebben om in kleur af te drukken. Kijk bij het kopen van een Brother HL printer dus altijd goed naar de specificaties.

Voordeligste cartridges

Doordat we alleen de cartridges voor de inkt verkopen en zelf verder geen productiekosten hebben voor de printer kunnen we onze huismerk cartridges goedkoop aanbieden. Qua kwaliteit zijn onze huismerk cartridges gelijk aan de originele cartridges, het enige waarin de cartridges verschillen is de prijs en de inhoud. Onze huismerk cartridges bevatten namelijk een grotere hoeveelheid inkt en zijn relatief gezien dus een stuk goedkoper.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service