Wijzig printertype

Brother Fax cartridges

Online Brother Fax cartridges bestellen

Wilt u Brother Fax cartridges bestellen, maar daar liever niet teveel voor betalen? We zorgen voor een scherpe prijs voor de Brother Fax inktpatronen, terwijl u aan de andere kant kunt rekenen op uitstekende kwaliteit.

Goedkoopste van Nederland

We zijn de goedkoopste van Nederland op het gebied van Brother Fax cartridges, wat betekent dat u automatisch een scherpe prijs betaalt. We maken daarvoor gebruik van huismerk inktpatronen, die qua kwaliteit gelijk zijn aan de 100% originele exemplaren. U kunt wat dat betreft rekenen op hoogwaardige Brother Fax cartridges, waarmee u de printkosten aan de andere kant flink omlaag kunt brengen. Bovendien heeft u de keuze uit een groot aantal verschillende modellen, we kunnen u de Brother Fax cartridges voor haast iedere printer leveren.

Kwaliteit Brother Fax cartridges

Zoekt u naar Brother Fax cartridges van hoge kwaliteit? U kunt rekenen op 100% kwaliteit, dankzij de productie volgens de ISO 9001 normen. Dit betekent dat u kunt faxen zoals u dat gewend bent, zonder dat u aan de andere kant de bekende hoge prijs betaalt voor de originele Brother Fax inktpatronen. De cartridges zijn qua formaat en vormgeving exact gelijk, waardoor u uw Brother Fax kunt gebruiken zoals u dat al gewend bent.

Printer- of cartridge nummer om te zoeken

Wilt u de Brother Fax cartridges kopen? U kunt hier op twee verschillende manieren naar zoeken, we maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Kent u het typenummer van de Brother Fax die u heeft staan, of aan de andere kant het nummer van de cartridges die u momenteel gebruikt? U kunt door de Brother Fax cartridges voor de verschillende apparaten bladeren, of op zoek gaan aan de hand van de inktpatronen die u op dit moment in de fax heeft zitten.

Is de fax nog steeds populair?

Faxen heeft aardig wat voordelen ten opzichte van e-mailen. Een fax is zeer makkelijk in het gebruik en is daarnaast erg veilig. Zolang hij regelmatig bijgewerkt wordt met de laatste softwareversies is een faxapparaat veel lastiger te hacken dan een mailservice of computer. De fax wordt door veel bedrijven nog altijd gebruikt om te communiceren omdat het veel lijkt op een aangetekende brief. Ziekenhuizen, apotheken en advocatenkantoren maken bijvoorbeeld nog regelmatig gebruik van de fax. In veel situaties worden bestanden via de e-mail nog altijd niet geaccepteerd door de rechtbank, faxen is dus een goed alternatief.

Wat kan de Brother fax?

De meeste Brother faxen zijn uitgerust met een automatische documentinvoer. Hierdoor kun je in een keer een hele stapel papieren aanleveren bij het apparaat. De fax scant of kopieert dan automatisch de hele stapel zonder dat je zelf één voor één de pagina’s op het apparaat hoeft te leggen. Ook als je snel een groot aantal kopietjes wil maken is dit geen probleem, de meeste Brother faxen hebben namelijk een kopieersnelheid tot zo’n 20 kopietjes per minuut.

Heeft een faxapparaat ook nadelen?

Een groot nadeel van het gebruik van een fax is dat zowel de verzender als ontvanger toegang moet hebben tot een faxapparaat. Als een van beide partijen geen toegang heeft tot een fax zal de betreffende persoon dus naar een winkel moeten om het document te versturen of ontvangen. Wel is het mogelijk om je aan te melden bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in internetfaxen. Op deze manier hoef je geen faxapparaat aan te schaffen, met software wordt het mogelijk gemaakt om je computer te gebruiken als faxapparaat.

Niet teveel betalen maar toch kwaliteit cartridges voor de Brother fax

De huismerk cartridges waar we gebruik van maken zijn kwalitatief gezien gelijk aan de originele cartridges. Met onze huismerk cartridges kun je dus altijd rekenen op de goede kwaliteit die je gewend bent. Tegelijkertijd bespaar je ook nog eens op je totale printkosten door gebruik te maken van ons eigen merk.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service