HP 45 / 78 (51645AE / C6578DE)

HP 45 / 78

Ben je op zoek naar HP 45 / 78 cartridges voor je printer? Je kunt online voordelig gebruik maken van onze huismerk inktpatronen. Je bespaart eenvoudig op de kosten, terwijl je kunt rekenen op de hoge kwaliteit van de inkt zoals je die gewend bent.

Capaciteit van de HP 45 / 78 cartridges

De HP 45 / 78 cartridges beschikken over een behoorlijke capaciteit, die ervoor zorgt dat je een groot aantal afdrukken kunt maken. Het gaat om 42ml voor het HP 45 patroon, de cartridge met de zwarte inkt. De kleuren patronen binnen de HP 45 / 78 cartridges bevatten 19ml aan inkt. Je zal daar over het algemeen minder gebruik van maken, waardoor je de beide patronen langere tijd kunt gebruiken. De capaciteit van de HP 45 / 78 cartridges zorgt ervoor dat je met je printer honderden afdrukken kunt maken, terwijl je daar aan de andere kant een lage prijs voor betaalt.

Geschikt voor tal van printers

De HP 45 / 78 cartridges zijn geschikt voor tal van printers. Maak je bijvoorbeeld gebruik van een HP Photosmart printer, heeb je een HP Deskjet staan of werk je met een HP Color Copier? In al die gevallen kun je gebruik maken van de HP 45 / 78 cartridges, mits je het juiste model hebt staan. Je kunt dit online eenvoudig controleren, of zelf nagaan welke cartridges er op dit moment in de printer zitten. Blijkt het dat je de HP 45 / 78 cartridges er in hebt zitten? Met het huismerk zorg je ervoor dat je aanzienlijk op de kosten kunt besparen.

Huismerk HP 45 / 78 cartridges bestellen

Je kunt online huismerk HP 45 / 78 cartridges bestellen, waarmee we er graag voor zorgen dat je eenvoudig op de kosten kunt besparen. We voorkomen hoge kosten voor de inktpatronen, terwijl je met de HP 45 / 78 cartridges uitstekende afdrukken van hoge kwaliteit kunt maken. Je kunt blijven printen zoals je dat gewend bent, terwijl je aan de andere kant een lage prijs betaalt. Bestel je de HP 45 / 78 cartridges vandaag nog online? Wij zorgen ervoor dat je daar vlot de beschikking over hebt en je er meteen mee aan de slag kunt.