HP 45 / 78

HP 45 / 78

Bent u op zoek naar HP 45 / 78 cartridges voor uw printer? U kunt online voordelig gebruik maken van onze huismerk inktpatronen. U bespaart eenvoudig op de kosten, terwijl u kunt rekenen op de hoge kwaliteit van de inkt zoals u die gewend bent.

Capaciteit van de HP 45 / 78 cartridges

De HP 45 / 78 cartridges beschikken over een behoorlijke capaciteit, die ervoor zorgt dat u een groot aantal afdrukken kunt maken. Het gaat om 42ml voor het HP 45 patroon, de cartridge met de zwarte inkt. De kleuren patronen binnen de HP 45 / 78 cartridges bevatten 19ml aan inkt. U zal daar over het algemeen minder gebruik van maken, waardoor u de beide patronen langere tijd kunt gebruiken. De capaciteit van de HP 45 / 78 cartridges zorgt ervoor dat u met uw printer honderden afdrukken kunt maken, terwijl u daar aan de andere kant een lage prijs voor betaalt.

Geschikt voor tal van printers

De HP 45 / 78 cartridges zijn geschikt voor tal van printers. Maakt u bijvoorbeeld gebruik van een HP Photosmart printer, heeft u een HP Deskjet staan of werkt u met een HP Color Copier? In al die gevallen kunt u gebruik maken van de HP 45 / 78 cartridges, mits u het juiste model heeft staan. U kunt dit online eenvoudig controleren, of zelf nagaan welke cartridges er op dit moment in de printer zitten. Blijkt dat u HP 45 / 78 cartridges heeft zitten? Met het huismerk zorgt u ervoor dat u aanzienlijk op de kosten kunt besparen.

Huismerk HP 45 / 78 cartridges bestellen

U kunt online huismerk HP 45 / 78 cartridges bestellen, waarmee we er graag voor zorgen dat u eenvoudig op de kosten kunt besparen. We voorkomen hoge kosten voor de inktpatronen, terwijl u met de HP 45 / 78 cartridges uitstekende afdrukken van hoge kwaliteit kunt maken. U kunt blijven printen zoals u dat gewend bent, terwijl u aan de andere kant een lage prijs betaalt. Bestelt u de HP 45 / 78 cartridges vandaag nog online? Wij zorgen ervoor dat u daar vlot de beschikking over heeft en u er meteen mee aan de slag kunt.