HP 27/28 (C8727AE/C8728AE)

HP 27 / 28

Will je HP 27 / 28 cartridges bestellen, bij voorkeur van ons huismerk? Je betaalt een scherpe prijs, terwijl je kunt rekenen op een hoge kwaliteit inkt en een vlotte bezorging op je adres.

Capaciteit van de HP 27 / 28 cartridges

De HP 27 / 28 cartridges beschikken over een aanzienlijke capaciteit, onafhankelijk van of je de originele of onze huismerk inktpatronen bestelt. Je kunt rekenen op ongeveer 240 pagina’s aan capaciteit, wat betekent dat je er een groot aantal afdrukken mee kunt maken. Maak je slechts af en toe gebruik van de printers die je heeft staan? Dan zorgt de capaciteit van de HP 27 / 28 cartridges ervoor dat je daar een lange tijd mee vooruit kunt. Dankzij de lage prijs van onze huismerk HP 27 / 28 cartridges kunt je eenvoudig besparen op de kosten voor het gebruik van je printer.

Kenmerken van de HP 27 / 28 cartridges

De HP 27 / 28 cartridges maken gebruik van een 5 pl inktdruppel en werken op kleurstofbasis. In de cartridges is zo’n 8ml inkt aanwezig, die via de 300 spuitmondjes op het papier wordt gedrukt. Dit betekent dat je er met de HP 27 / 28 cartridges voor zorgt dat je op een heel nauwkeurige manier kunt printen, zowel wanneer je foto’s als documenten af wenst te drukken. Je kunt de HP 27 / 28 cartridges eenvoudig online bestellen, wij zorgen ervoor dat je daar vervolgens vlot de beschikking over hebt.

Huismerk HP 27 / 28 cartridges

Wil je gebruik maken van onze huismerk HP 27 / 28 cartridges? Je maakt daarmee een voordelige keuze, terwijl de kwaliteit gelijk is aan die van de originele HP 27 / 28 cartridges. Je kunt rekenen op een hoge kwaliteit inkt, in combinatie met een goede verwerking door de printer. Wij gaan na je bestelling direct aan de slag met je order, zodat je zo snel mogelijk de beschikking hebt over je HP 27 / 28 cartridges. Je kunt deze vervolgens meteen plaatsen om er gebruik van te maken, of ze nog even achter de hand houden totdat de inkt van de vorige patronen op is.