HP 17A/17H (CF217A/CF217H)

HP 17 A/H (CF217A/H) toner

Nieuwe HP 17 A/H (CF217A/H) toner nodig en daarvoor op zoek naar een veilige online betaalmethode? Bij ons kun je gebruik maken van bijvoorbeeld iDeal en Paypal. Een veilig en fijn idee, waarmee we er bovendien voor zorgen dat de betaling snel bij ons binnen is. Afrekenen is heel soepel, gebeurt via een beveiligde verbinding en is snel geregeld. Wij ontvangen het geld meteen van je, waarna we de verzending in orde kunnen maken. Dat betekent dat jij de huismerk toner daarna zo snel mogelijk in huis hebt.

ISO9001 en ISO14000: hoge kwaliteit

Je kunt met onze huismerk toner rekenen op de hoogste kwaliteit. Zowel de HP 17 A/H (CF217A/H) toner als de andere modellen produceren we volledig volgens de ISO9001- en ISO14000-normen. We hanteren daarmee de hoge standaarden die ook de originele merken gebruiken. Tegelijkertijd houden wij de prijs een stuk scherper, zodat je daar niet langer te veel voor betaalt. Je kunt tot 80% op de printkosten betalen, omdat de cassettes minder kosten dan het origineel. Tegelijkertijd kun je er langer mee doen, waardoor je minder snel een nieuw model nodig hebt. Twee manieren om de printkosten omlaag te brengen, terwijl je wel in de hoge kwaliteit die je gewend bent kunt blijven printen.

HP 17 A/H (CF217A/H) toner kopen

Je kunt online de HP 17 A/H (CF217A/H) toner kopen, als je weet dat je die nodig hebt. En twijfel je of dit model geschikt is voor jouw printer? We gaan graag een stapje verder dan veel anderen, door je bovendien een goede service te bieden. Neem contact met ons op, dan zitten er deskundige medewerkers voor je klaar. Zij vertellen je of de toner van ons huismerk geschikt is voor jouw printer. En ze kunnen je uitleggen hoe je die kunt plaatsen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.