Epson 603XL

Epson 603 XL inktcartridges

Wij verkopen de Epson 603 XL in het zwart, cyaan, magenta en geel. Deze kleuren kan je per stuk apart bestellen maar ook samen in een multipack of een dubbele multipack. Zo heb je altijd genoeg en zit je nooit meer zonder inkt! Ons huismerk van Alleeninkt vormt een goed alternatief voor het origineel, ons huismerk bevat namelijk ruim 4 keer meer inkt dan de originele cartridges.

Capaciteit Epson 603 XL

De originele cartridges zijn duurder dan onze huismerk cartridges èn bevatten minder inkt. De originele Epson 603 XL zwart bevat 3,4 ml inkt, ons huismerk variant bevat daarentegen wel 15 ml inkt. Alle originele Epson 603 XL kleuren cartridges zijn gevuld met 2,4 ml inkt, onze huismerk kleuren cartridges bevatten wel 13,5 ml! Een groot verschil! Bestel dus onze huismerk cartridges en bespaar tot 80 procent!

Kenmerken Epson 603 XL

De Epson 603 XL is een populaire collectie binnen ons assortiment. Van deze cartridges heb je lang plezier dankzij de XL inhoud. Je hoeft niet bang te zijn dat de Epson 603 XL cartridges niet passen in jouw printer. De XL staat voor een extra grote inhoud en niet voor het formaat van de cartridge. In onze blog Passen XL cartridges in mijn printer leggen wij het nog een keer uit. 

Printertypes

De Epson 603 XL gaan in verschillende printers, hieronder een top 9 van de populairste.

 1. Epson Expression Home XP 2100,
  dit is een basis printer waarmee je makkelijk teksten kan afdrukken. Door de bovengemiddelde afdrukresolutie print je niet alleen teksten uit, maar ook vakantiefoto’s, tickets, etc. Deze printer is een all-in-one, dat betekent dat je naast printen ook kan scannen en kopieëren.

 2. Epson Expression Home XP 4100,
  dit is een printer die geschikt is voor de thuisgebruikers. Hij print tot wel 10 pagina’s per minuut, dit is sneller dan andere vergelijkbare printers. Naast dat hij snel pagina’s afdrukt, print hij je documenten ook nog eens met een hoge afdrukresolutie van 5.760 bij 1.220 dots per inch. Dit houdt in dat de documenten haarscherp worden afgedrukt.   
                       
 3. Epson Expression Home XP 2105,
  deze printer is een lichtgewicht die zeer weinig ruimte in beslag neemt, ideaal voor de thuisgebruikers. Ondanks dat hij weinig ruimte in beslag neemt kan hij toch printen, kopiëren en scannen. Ook heeft deze printer de functie om met je telefoon te printen, via Wifi, Wifi Direct of de Epson app.

 4. Epson Expression Home XP 3100
 5. Epson Expression Home XP 3105
 6. Epson Workforce WF 2810DWF
 7. Epson Workforce WF 2830DWF
 8. Epson Workforce WF 2835DWF
 9. Epson Workforce WF 2850DWF