Brother TN-242 / TN-246

Brother TN-242 en TN-246 toner

Besparen op jouw Brother TN-242 en TN-246 toner? Dat is makkelijk, dankzij ons huismerk. Je houdt onder de streep tot 80% over, omdat je op twee verschillende manieren goedkoper uit bent. Je betaalt in eerste instantie een lagere prijs voor de toner die je bestelt. Vervolgens kun je daar langer mee doen dan je gewend bent. Het zijn twee manieren om te besparen ten opzichte van het origineel, terwijl je het er aan de kwaliteit van de afdrukken niet aan af zal zien.

Niet goed, geld terug

Wij zijn volledig overtuigd van onze huismerk Brother TN-242 en TN-246 toner. En dat willen we je graag bewijzen in plaats van het alleen maar te vertellen. Daarom krijg jij gewoon je geld terug, als er toch iets niet goed blijkt te zijn. Je kunt de toner uitproberen en het zelf ervaren, waarna we ervan overtuigd zijn dat je er tevreden over zal zijn. Bovendien kun je achteraf betalen voor de huismerk toner voor jouw Brother-printer. Op die manier hoeven we je het geld niet eens terug te betalen, omdat je dat nog niet hebt overgemaakt voordat je er zelf gebruik van hebt kunnen maken.

Brother TN-242 en TN-246 toner kopen

En ben je net als onze andere klanten wel tevreden over de Brother TN-242 en TN-246 toner? Je kunt standaard rekenen op de laagste prijzen in Nederland en België. Goedkoper dan het origineel en goedkoper dan veel andere huismerken, om je daar geen zorgen over te hoeven maken. Een goede en goedkope keuze, waarmee je profiteert van het beste van twee werelden. Een ideale keuze, waardoor onze klantenkring er iedere keer groter op wordt en meer mensen besparen op hun printkosten.