• Goedkoopste van NL & BE
  • Kosteloos achteraf betalen
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis!*
  • Gratis bezorging vanaf € 50

Toners

Keuzehulp

Ook voor toners betaat u de laagste prijs op Alleeninkt.nl. Hierboven staan verschillende merken printers. Klik op het merk printer waarvan u een toner zoekt. U wordt dan doorverwezen naar de verschillende toners die bij deze printer horen. Weet u niet welk merk printer u heeft? Dit kunt u vinden op uw printer. Weet u niet welke toner u nodig heeft? Dit kunt u vinden door op de toner in de printer te kijken of neem contact met ons op.

Toners kopen op Alleeninkt.nl

Nergens anders vindt u producten zo goedkoop als bij Alleeninkt.nl. Wij kunnen onze producten zo goedkoop leveren, omdat de toners van ons eigen huismerk zijn. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit van onze producten. Want de kwaliteit van onze toners is net zo goed en soms zelf beter dan die van de originele merken.

Kunt u de toner die u zoekt niet vinden?

Heeft u het juiste printermerk geselecteerd, maar staat het product dat u zoekt er niet tussen? Neem dan even contact met ons op en dan kijken we of we het product dat u zoekt alsnog kunnen bestellen. Ook daarom bestelt u op Alleeninkt.nl!

Waarom zo’n groot prijsverschil tussen originele toners en die van Alleeninkt.nl?

Zoals we hierboven al aangeven zijn de producten die wij leveren van ons eigen huismerk. Merken als HP, Brother, Canon en Samsung verkopen hun toners voor hele hoge prijzen om rendabel te blijven. Een printer van deze merken kost tegenwoordig namelijk bijna niets meer. Om deze reden moeten deze merken de prijzen van hun toners wel omhoog gooien. Wij van Alleeninkt.nl hebben hier geen last van en kunnen onze producten dus goedkoop aan u aanbieden. Bij ons weet u dus zeker dat u nooit teveel betaalt! Ga snel naar het volledige assortiment en profiteer van onze lage prijzen.