• Goedkoopste van NL & BE
  • Kosteloos achteraf betalen
  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis!*
  • Gratis bezorging vanaf € 50

Papier

Papier bestellen of kopen en benieuwd naar de beschikbare mogelijkheden? Uiteraard is er allerlei goedkoop materiaal beschikbaar. Goed geschikt om kopieën mee te maken, net als reguliere afdrukken. En aan de andere kant op zoek naar special fotopapier of naar drukker papier om afdrukken te maken? Geen probleem, wij zorgen er met varianten in bijvoorbeeld 80 gram, 160 gram of zelfs 220 gram per m2 voor dat u de keuze heeft uit allerlei verschillende uitvoeringen. Altijd goed van kwaliteit, voordelig beschikbaar en eenvoudig online te bestellen.

Goedkoop papier

Specifiek op zoek naar een goedkope keuze, zodat u daar zo min mogelijk kosten voor hoeft te maken? Dat snappen we, daarmee kunt u immers eenvoudig besparen op de kosten om te kopiëren. Het goedkope papier heeft en gewicht van 80 gram per m2 en is bijvoorbeeld beschikbaar in een doos van 2500 vellen. Dat betekent dat u daar voorlopig mee vooruit kunt. Terwijl u aan de andere kant een lage prijs betaalt, van maximaal een paar tientjes. Op die manier helpen we u goedkoop te bestellen voor in uw printer. Voor in een laserprinter of een inkjetprinter, want dat maakt in dit geval niet uit.

Papier kopen: tot fotopapier en extra dik

Papier kopen en daarvoor op zoek naar een van de andere soorten en mogelijkheden? Naast het goedkope materiaal kunt u bijvoorbeeld ook extra dikke varianten kopen. Het gaat dan om 160 gram of 220 gram per m2. Er zijn ook andere gewichten beschikbaar, zodat u daar op uw gemak online een keuze uit kunt maken.

Fotopapier

En wilt u fotopapier kopen? Ook dan bent u online bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld in pakketten van 50 vellen. Daarmee kunt u meerdere foto’s afdrukken, zeker als u dat niet op A4-formaat doet. Op die manier kunt u eenvoudig het papier kopen dat u nodig heeft.