Paperclips

Paperclips

Paperclips kopen doe je natuurlijk bij Alleeninkt.nl In ons assortiment vind je verschillende soorten en maten voor een voordelige Alleeninkt prijs! Bestel hier super gemakkelijk en snel je paperclips, papierklemmen en meer. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en afmetingen. Omdat de paperclip het meest gebruikte kantoorartikel is. Hebben we een gigantische voorraad van deze metalen alleskunners ingeslagen zodat jij altijd zeker kunt zijn van een snelle levering van de producten die jij nodig hebt!

Noorse kwaliteits uitvinding: BINDERSEN!

Wist je dat de uitvinder van de paperclip een hoogbegaafde man was? En dat hij op deze uitvind, kwam omdat hij gek werd van de intensieve werkdagen vol papierwerk en rompslomp? De boerenzoon Johan Vaaler geboren in 1866-1910 heeft in zijn korte en bescheiden leven de wereld wel doen veranderen en wordt dan ook gezien als de kantoorinnovator van de 20e eeuw! Wie nu denkt goh, die familie zal nu wel omkomen in het geld heeft het mis. Het beruchte patent op dit product verviel in alle stilte zonder dat de nabestaanden van Johan Vaaler dit wisten. Hadden ze nu de documenten, maar goed geordend met wat paperclips.

Bundel die papier met een paperclip!

Een paperclip kan in veel gevallen de sleutel zijn tot een opgeruimde werkplek. Het zorgt ervoor dat je werkplek schoon en overzichtelijk blijft. Weg met de rond slingerende papieren op je bureau! Het voordeel van paperclips is het feit dat het geen beschadigingen achter laat op het papier dat je bundelt. Handig, want dan hoef je niet steeds te ontnieten! Dit product vind je vaak in groten getale terug op de werkvloer, daarom weten we zeker dat ook jij ze gebruikt. Zijn je clips op? Bestel ze dan bij Alleeninkt.nl

Ruim assortiment paperclips

Bij Alleeninkt.nl vind je naast de normale clips ook hoekclips en papierklemmen in ons assortiment. Bestel ze in verschillende maten of in bulk en maar gebruik van onze aantrekkelijke kortingen! Onze clips zijn gegalvaniseerd, messing, of van acryl of plastic verwaardigd. 

Hoge kwaliteits paperclips bestellen

Bij Alleeninkt.nl bestel je nu hoge kwaliteits papierbinders voor een geweldig lage prijs. Bij Alleeninkt.nl verkopen we deze ijzersterke clips van merken zoals Kangaro en Maped. Kortom, bestel gemakkelijk, veilig en snel bij Alleeninkt.nl. En vergeet niet, bestel je voor 22:00 uur. Dan bezorgen we morgen al je pakketje!