Lijmproducten

Voordelig online je lijm bestellen bij Alleeninkt.nl

Heb je thuis je favoriete mok laten vallen en wil je deze weer in elkaar knutselen? Dan ben je bij alleeninkt.nl aan het juiste adres. Of toch gewoon op zoek naar knutsellijm voor de kinderen? Bestel je hier plaksel naar keuze voor een voordelige prijs en direct uit voorraad leverbaar!

Wanneer welke lijm gebruiken?

De voordelen zijn dat je het overal op kunt smeren of het ergens tegenaan kunt plakken. Zorg er altijd dat je de juiste verbinder gebruikt die gemaakt is voor het door jou te verwerken product. De juiste soort voor een duurzame, sterke en gemakkelijke hechting is cruciaal. Alleeninkt verkoopt verschillende soorten lijm, voor verschillende functies en van verschillende merken. Met keuzes uit hout of secondelijm om dingen snel vast te laten plakken. Maar ook hebben we hobby en knutsel lijmen voor het plakken van papier of bijvoorbeeld karton. Bij Alleeninkt  zijn zowel plak producten beschikbaar voor de huis, tuin en keuken klusjes mannen maar ook voor de knutselaars onder ons!

Secondelijm 

Dit product is gemaakt met cyanoacrylaat, deze soort maakt in enkele seconden een verbinding tussen 2 oppervlakken. Dit stofje, cyanoacrylaat reageert op het vocht wat op het contactoppervlak zit. Pas dus op met je vingers, want daar zit natuurlijk ook vocht op. We hebben secondelijm opgenomen in ons assortiment omdat iedereen dit  wel eens nodig heeft gehad en het niet in huis had! Met secondelijm kun je veel verschillende voorwerpen aan elkaar plakken of repareren. Denk bijvoorbeeld aan een stuk porselein of het oortje van je koffie mok, met een beetje secondelijm kun je bijna alles makkelijk repareren 

Lijmpistolen en meer

We verkopen verschillende soorten plaksels, van seconde lijm in tubes tot lijmstiften. Onze lijm producten biedt krachtige verbindingen voor veel voorkomende klusjes in huis. De meeste lijmen zijn doorzichtig en waterbestendig, en bieden een sterke lijmverbinding die jaren houd. Geschikt voor binnen en buiten. We verkopen producten van onder andere Bison, Pattex en Pritt. Wist je dat deze merken voortdurend bezig zijn met het innoveren van de lijmproducten? Zo geeft Pattex de garantie dat iedere lijmlaag (mits) toegepast op de juiste manier, deze minimaal 5 jaar in topconditie blijft!