Elastieken

Elastieken

Elastiekjes nodig? Die hebben we in ons assortiment, maar wat zijn die dingen eigenlijk? Het is een verzamelnaam voor een scala aan rekbare materialen zoals de postbode of brief elastieken. Je gebruikt ze om bundels papier samen te binden of op een stapel enveloppen bij elkaar te houden. Moet je veel bundelen of samenvoegen? Bekijk dan onze voordeel verpakkingen. We hebben een ruim aanbod aan kantoorartikelen samengesteld en dit artikel maakt  daarom ons enorme assortiment kantoorartikelen compleet. Bestel je elastieken gemakkelijk en snel en betaal gemakkelijk achteraf met Billink bijvoorbeeld. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. We hebben een grote voorraad, en dat betekent dat we op de dag van je bestelling de elastieken nog meesturen met onze vervoerder. Zodat je morgen al aan slag kunt met het bundelen of stapelen van je brieven of enveloppen.

Sterk en multifunctioneel elastiek

Je raad het al, het zijn een van de meest gebruikte kantoorartikel, en je vind het vooral terug op je bureau of in die ene rommelige lade thuis. Het komt vaak voor dat je even snel een rubberen ring nodig hebt om wat bij elkaar te houden, de kapotte lunchtrommel van je kind bijvoorbeeld! Dus of je nu elastiek nodig hebt voor thuis, kantoor of je werkplaats. Alleeninkt.nl heeft een variëteit aan rubberbandjes en post banden. Bundel voordelig en snel je post, sluit gemakkelijk een zakje of verzamel documenten met een kruisband elastiek. 

Welke maat elastiek heb ik nodig?

Vaak zijn ze gemaakt van gerecycled rubber of zuiver para-rubber, wat een lage ecologische voetafdruk heeft. Bij Alleeninkt.nl hebben we verschillende producten beschikbaar in onze webshop, smalle elastieken hebben een breedte van 1,5 tot 3 millimeter. Medium of middel heeft een breedte tot 6 millimeter. En de grotere en sterke elastieken hebben een breedte tot wel 18 mm. Maar hoe kies in nu de juiste maat?

We hebben de volgende gangbare elastieken in ons assortiment:

  • Standard, 70/90 × 1,5/2 mm, gekleurd, 50 g (5x70 stuks)
  • Standard, 120 × 10 mm, 2 × 100 g  (2x33 stuks)
  • Pergamy, 100 × 6 mm, 500 g

Elastieken van Alleeninkt.nl nu nog voordeliger

Bij alleeninkt.nl bestel je sterke binders  van bekende merken zoals Pergamy, en maak je direct gebruik van hoge kortingen zoals je van ons gewend bent. Elastieken nodig in grote hoeveelheden? Neem dan contact met ons op, met onze staffelprijzen worden onze prijzen nog voordeliger. Bekijk hierboven snel ons aanbod!

Niet zeker van je aankoop?

Weet je nu niet zeker of je wel het juiste elastiek hebt besteld? Geen probleem, onze inkoper zoekt graag met je naar de producten die je nodig hebt. Geen ons de specificaties door, en we gaan voor je aan de slag! Zo weet je zeker dat je bij Alleeninkt.nl altijd in een keer alles kunt aanschaffen wat je nodig hebt! Heb je vragen of klachten over de door jou bestelde producten? We horen dit graag, bij Alleeninkt weten we zeker dat voor ieder probleem een oplossing nooit ver weg is!

Laden... Bezig met laden...

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service